Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zachęcicie mnie do grania?

DelverKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio grałem w WoT-a. Za pierwszym razem grałem tylko czołgami radzieckimi(doszłem do IV tieru).

Znudziło mi się, zaczałem grać czołgami mieszanymi i doszłem do zaledwie II tieru.

Chciałbym jedynie wiedzieć w jaki sposób, czyli w co dokładnie rozwijać człogi, wogóle wszystko...

Prosze o odpowiedzi które zawierałyby jak najmniejsze szczegóły.

Oczywiście gram bez premium i bez żadnego złota.

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Bardzo podobają mi się radzieckie... Ale już mi się trochę znudziły... To może tak: Napiszcie, którymi czołgami będę zdobywał jak najwięcej kredytów i expa...

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

A może TD ?? Niemieckie TD bardzo fajny mają wygląd i przyjemne do gry.

Ale jak na obecne czasy to nie polecam ci grac w ogóle wota ponieważ multum gimbazy + pełno ruskich niedorozwojów którzy obrażają nasz naród i myślą, że są lepsi od wszystkich. Zagraj sobie w War Thunder bardzo fajna gra możesz grac samolotami, czołgami, okrętami i to w 1 rozgrywce! czyli czołgi vs samoloty vs okręty. Map w cholere dużo i tu fajne, że jest 100x więcej czołgów niż w wocie!! W wszystkich pojazdach samolotach, czolgach, okrętach masz do 20 tieru. i w tą grę mozna grać rok i dopiero będziesz mial 13-15 tier. Zagrałem 2 dni i normalnie zajebista gra!

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

% tierammi

Eee... co?

A może TD ?? Niemieckie TD bardzo fajne mają wygląd i przyjemne do gry.

Nie wiem czy to dobry pomysł, ale i tak niechcialbym grać samymi niemieckimi TD.

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Eee... co?Nie wiem czy to dobry pomysł, ale i tak niechcialbym grać samymi niemieckimi TD.

Mój kolega zaczą td a skończył grając 3 X tierami :) w td szybciej wbijesz i fajnie się nimi gra

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Witam. Ostatnio grałem w WoT-a. Za pierwszym razem grałem tylko czołgami radzieckimi(doszłem do IV tieru).

Znudziło mi się, zaczałem grać czołgami mieszanymi i doszłem do zaledwie II tieru.

Chciałbym jedynie wiedzieć w jaki sposób, czyli w co dokładnie rozwijać człogi, wogóle wszystko...

Prosze o odpowiedzi które zawierałyby jak najmniejsze szczegóły.

Oczywiście gram bez premium i bez żadnego złota.

Polecam linie niemieckie i ruskie obie bardzo przyjemne.

Co do zachęcenia do gry to zrób sobie krótką przerwie i po pewnym czasie znowu Ci się zachce grać :D

Opublikowano

Szkoda, ze skonczyles na IV t. Moim zdaniem, od V zaczyna sie "jazda" ;-)

test

Opublikowano

Próbowalem tymi niemieckimi TD... I jakoś mnie to nie fascynuje. Ja bym chciał raczej jakiś poradnik że na przykład w brytyjskich warto inwestowac w to, a niemieckich tamto...

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Próbowalem tymi niemieckimi TD... I jakoś mnie to nie fascynuje. Ja bym chciał raczej jakiś poradnik że na przykład w brytyjskich warto inwestowac w to, a niemieckich tamto...

tzn.? To nie chodzi o to w co warto tylko czym lubisz grać..

Opublikowano

1. Mnie we wszystkie jest tak samo fajnie grać.

2. Tak, chodzi o to w co warto. I nie chciałbym żeby tylko niemieckimi TD.

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

1. Mnie we wszystkie jest tak samo fajnie grać.

2. Tak, chodzi o to w co warto. I nie chciałbym żeby tylko niemieckimi TD.

W WoT nie ma takiego pojęcia który czołg/linia są najlepsze albo najgorsze. Wszystko zależy od umiejętności kierowcy, dlatego rozwijaj te czołgi którymi ci się gra najprzyjemniej :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Zagraj TD i LT i HT Francuskimi mają działka z magazynkiem i dobry pancerz do 4 tieru :)

Zły wybór dla nowych graczy

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja dla początkującego, który nie ogarnia gry (tyle wnioskuję z wypowiedzi autora) polecałbym drzewko Rosyjskie najlepiej prosto do IS-7 =]

Opublikowano

Dzień dobry, cześć i czołem...

Ja właśnie dzisiaj dobiłem do T29 (zajęło Mi to 4 dni w tym 1 dzień premium od 1 Tieru).

Póki co jest stockowy (marne 11k expa na nim mam), ale cały czas rośnie w siłę.

Grając T1 Heavy czy później M6 (z 90mm, bo bez niego jest się jakimś "masochistą") czerpałem wielką przyjemność i zabawę, także i Tobie polecam tą drogę rozwoju, jest (może nie aż tak) łatwo, przyjemnie i przede wszystkim masz dużo radości z gry (przynajmniej ja)

Pozdrawiam, Axl.

Opublikowano

No właśnie... co do autora to nikt cię nie będzie zachęcać... co to my jakieś niańki jesteśmy? Nie chce ci sie grać to nei graj !!! PROSTE?? Chyba tak !!

Opublikowano

A może TD ?? Niemieckie TD bardzo fajny mają wygląd i przyjemne do gry.

Nie ma to jak polansować się wyglądem B-)

Polecam linie IS'ów bo są ładne xD

Szczerze powiedziawszy heavy rosyjskie są najlepsze na początek i warto je kontynuować. Są proste w grze i ogólnie przyjemne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...