Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack PREMKI

jezioziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam hacka na premiumy działa bez zarzutu nie dam go każdemu ponieważ bendzię wykrywalny wiecie o co chodzi ;] Pisać gg 9763787 nie pisać jesli ktoś ma poniżej 100 postów hack jest drogocenny powiem tak ;] jest taki ;]

Dodane

Prokiller thx za popracje oni tylko o kayylogerach myślo ;/ zal !!!!!!!!!!!!!11

Opublikowano

witam. jezioziom jest hackerem i kradnie konta na WR to on przez allegro oszukał znanego xxwachuxxx . proszę o zbanowanie mu konta na tym forum chociaz to wiele nie da bo ma ich tutaj więcej. OSTRZEGAM , JEŻELI NIE CHCECIE BYC POSZKODOWANI (TAK JAK JA) , OSZUKANI TO NIE PISZCIE WOGÓLE NA TEN NR GG. ON ROBI WSZYSTKO ZEBY KTOS PISAL DO NIEGO NA GG ALBO HACKUJAC KRADNIE KONTA ALBO WKRĘCAJĄC LUDZI! DOBRZE WAM RADZĘ!!! JEŚLI NIE WIERZYCIE MOGĘ WAM DAĆ NR GG OSÓB KTÓRE TO POTWIERDZĄ, ŻE TO WIELKI OSZUST. DZIECKO KTÓREGO CIESZY OKRADANIE LUDZI!!!

Opublikowano

nie mam dowodów ale tak ja ty ostrzegam przed nim, róbcie jak uważacie ale bedziecie żałować tego, ze napisaliscie.

Opublikowano
nie mam dowodów ale tak ja ty ostrzegam przed nim, róbcie jak uważacie ale bedziecie żałować tego, ze napisaliscie.

YY ja z nim pisze i jest narazie spoko...

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

narazie domagam sie o bronie ale jeszcze nic nie zrobil.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

znając go popisze chwile z tobą i cie oleje w ten sposób wprowadza jakiegos trojana w system który śledzi twoje poczyniania na komputerze.

Opublikowano
znając go popisze chwile z tobą i cie oleje w ten sposób wprowadza jakiegos trojana w system który śledzi twoje poczyniania na komputerze.

No niewiem czy przez pisanie z kims na gg można trojana dostać. Ale narazie masz racje pisal ze mna przez chwile i juz nic nieopisuje.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

hapajdzide.png

Opublikowano

mozna mozna chyba nie slyszales o wielu trojanach . a to ze sie potwierdzilo co mowilem, ze oleje tzn ze juz mogl ci w system wejsc ale ostrzegalem

Opublikowano

mi sie wydaje ze to naprawde hacker... bo hacka na premiumie nie mam...!!

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

proszę o zamknięcie a nawet o usunięcie tego tematu dla bezpieczństwa FORUMOWICZY I POSŁUCHAJCIE MOICH RAD!!! to przez niego straciłem 33 lvl w grze !!!!!

Opublikowano

Gość obiecał mi hacka+sposób na bronie. Do teraz się nie odzywa (miał o 16 zagadać).

Oszustwo - reported

bez gif.

Znawca
Opublikowano

Są hacki na premium, ale i tak wtedy nie można kupować bronie w shopie ani px, tylko otoczka, exp i roomy. A poza tym taki hack jest ciężko zrobić

Opublikowano
tomek134 widać że naprawdę chcesz sie na nim zemścić

tak i nie popuszcze mu tego. trzeba walczyc z takimi jak on.

a jeśli chodzi o te hack premium to one rzeczywiscie były dostępne ale kiedyś (PO NOWYM UPDATE NIE MA DOSTĘPNEGO JESZCZE!!!!). Dużo osób je miało ale na ten czas wydaje mi się, że można je zdobyć kupując vip hacka

Opublikowano

UWAGA!!!

JEGO NEW KONTO NA FORUM: koczo !!! NEW NR GG 1172962 . UWAGA NA NIEGO!!!!! prawdopodobnie to on bo w grze ma konto o nicku "kooczo"

W GRZE WR UWAGA NA GRACZA O NICKU : kooczo !!!

Opublikowano

Jest taki hack.Ja go mam ale na stary upade,na nowym nie działa.Jak ktoś chce mogę go wystawić

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
UWAGA!!!

JEGO NEW KONTO NA FORUM: koczo !!! NEW NR GG 1172962 . UWAGA NA NIEGO!!!!! prawdopodobnie to on bo w grze ma konto o nicku "kooczo"

W GRZE WR UWAGA NA GRACZA O NICKU : kooczo !!!

ja jestem calkiem inna osoba a on mi zawalil konto kooczo;/

Opublikowano
ja jestem calkiem inna osoba a on mi zawalil konto kooczo;/

koczo jeśli tak to sory i radze sie nie rejestrowac nigdzie pod nickiem koczo bo to jest zmylające.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zadziwiasz mnie swoją głupotą...hack sprzedz 2 tygodni i sie dziwisz ze nie dziala

po drugie odswiezasz temat...

po trzecie jezeli bedzie opublikowany nowy premy hack to sie pojawi na mpc..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...