Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bardzoo miła chwila :)

xSomerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym wam powiedzieć o mojej bardzoo miłej chwili związanej z NosTale. Z 3lata temu jak gralem i mialem konto, zrobilem przerwe z nt i zapomnialem passow :) Zaczalem nie dawno i zrobilem pro eq tylko dostalem bana na zawsze, zeby dowiedziec sie za co musialem dodac adres email ktory mi kiedys shakowali, i co? udalo sie ;] Dodajac ten adres email na support, zobaczylem zgloszenia swoje kiedys i te piekne slowa "ciongle" "jusz nie bende" itp. za kary to na prawde byly bardzo mile chwile :) Wbilem na konto, i widze moje sp (sin + 5, rang + 5) pro eq + 8 na 30/28lv ok. 200kk itd. to jestem zachwycony :] Te konto ma juz z 3lata i stalo bez wchodzenia od ponad 3lat wiec na prawde jak wbilem na konto bylem strasznie wzru(o)szony tym co zobaczylem (bardzo stare konto).

I teraz pozostawiam wam pytanie. Grac, czy nie?

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

Tak graj, konto w każdej chwili można ulepszyć, inaczej "zremontować" ;).

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Somerdays ty juz chyba pytasz sie z 3 raz czy grac albo nudzi mi sie co robic to jest irytujace ...

Opublikowano

Cześć, chciałbym wam powiedzieć o mojej bardzoo miłej chwili związanej z NosTale. Z 3lata temu jak gralem i mialem konto, zrobilem przerwe z nt i zapomnialem passow :) Zaczalem nie dawno i zrobilem pro eq tylko dostalem bana na zawsze, zeby dowiedziec sie za co musialem dodac adres email ktory mi kiedys shakowali, i co? udalo sie ;] Dodajac ten adres email na support, zobaczylem zgloszenia swoje kiedys i te piekne slowa "ciongle" "jusz nie bende" itp. za kary to na prawde byly bardzo mile chwile :) Wbilem na konto, i widze moje sp (sin + 5, rang + 5) pro eq + 8 na 30/28lv ok. 200kk itd. to jestem zachwycony :] Te konto ma juz z 3lata i stalo bez wchodzenia od ponad 3lat wiec na prawde jak wbilem na konto bylem strasznie wzru(o)szony tym co zobaczylem (bardzo stare konto).

I teraz pozostawiam wam pytanie. Grac, czy nie??

200kk?? dobra nie ważne tak jak @up to tylko zależy od ciebie jeśli masz chęć do grania nikt ci nie broni ale jeśli chcesz grać to samo więc po co piszesz 3 taki post każdy o innym koncie?? my możemy ci doradzić czy masz grać czy nie ale decyzja należy do cb

:) wniosek z tego taki NIE SPAMUJ I SAM SIĘ ZASTANÓW CZY CHCESZ GRAĆ@!!BO JEŚLI BĘDZIESZ SIĘ PYTAŁ O DROBNOSTKI TO NIEDŁUGO ZAPYTASZ SIE NAS ,,Jaki nick dać postaci''

Opublikowano

Fajne bajki opowiadasz, 3 lata temu nikt na takim lvlu nie mial eq+8 na 28/30 lvl ;] 200kk? sadzac po eq na ok 30lvl? skoro pisales "ciongle" ta warpie bys 1kk mial wtedy ;] Durny temat zalozony by nabijac sobie posty

Opublikowano

hkaahksadjkdakj

Nie pierdol głupot.

Jeżeli to prawda to graj...

Twój iloraz intelegencji jest niższy niż średnia krajowa.Po chuja takie tematy zakładasz ?Do szpanu ?

Segz

16ob.png

Opublikowano

Kilka postow zglosilem. Ktos sie zastanawial skad tyle kasy? Od gm'a bo rozdawal... ladowalem w nd... bylem dzieciakiem :>

Spoiler

dsadasdae.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to kolega chce sie popisać na forum ^^

200kk? gm rozdawał? W to akurat nie wierze -.-

Jak masz to konto to graj . Co ci szkodzi? Znajdź jakąś famke, kolegów z dawnych lat .

Opublikowano

Moim zdaniem to kolega chce sie popisać na forum ^^

200kk? gm rozdawał? W to akurat nie wierze -.-

Jak masz to konto to graj . Co ci szkodzi? Znajdź jakąś famke, kolegów z dawnych lat .

200kk to bylo dla beki ze gm rozdawal zeby dzieci to tak rozumiewaly, nazbieralo sie =D

wlasnie chodzi o to ze od rana zaden kolega nie gra czyli nikt praktycznie mowiac nie gra :/

Spoiler

dsadasdae.jpg

Opublikowano

200kk to bylo dla beki ze gm rozdawal zeby dzieci to tak rozumiewaly, nazbieralo sie =D

wlasnie chodzi o to ze od rana zaden kolega nie gra czyli nikt praktycznie mowiac nie gra :/

Dalej pokazuj swój poziom inteligencji nazywając dziećmi ludzi których nie znasz, tak się składa że jestem prawie 2x starszy od Ciebie a takie bajki jak ty tu opowiadasz nie 1 raz słyszę :)
Opublikowano

Kilka postow zglosilem. Ktos sie zastanawial skad tyle kasy? Od gm'a bo rozdawal... ladowalem w nd... bylem dzieciakiem :>

Dobre Dobre GM rozdawał hahhahaahha. GM NIGDY ŻADNYCH RZECZY NIE DAWAŁ I NIE BĘDZIE. Jakby gm rozdawał to by GF gówno zarobiło ;p Więc nie wkręcaj nas.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

No ale jak mozna was nie nazwac dziecmi zazdrosnicy? Ktos chce zobaczyc eq? Pw, nick: NieGadamZTobą

UP i jeszcze jeden:

To bylo dla jaj napisane ze gm rozdawal kase zeby takie dzieci sie nabieraly, dalem to juz do zrozumienia obok tej informacji, ale nie rozumiecie to trudno =)

Spoiler

dsadasdae.jpg

Opublikowano

Moze powiesz ze te 200kk masz na 1 postaci? Ta przechwalka niewyszla. Max ilosc kasy to 100kk-1gold, obowiazywala do 2012 roku. Pozniej niewiem czy sie to zmienilo.

Twoje hobby to pisanie bajek? Niepowiem...swietnie ci to wychodzi :)

Nieudziele sie juz w tym temacie, takie bzury niepowinny widniec tu na forum.

@Down

Do 2012 roku max kasa byla 99,999,999. Jeszcze w pazdzierniku 2011 niemoglem miec wiecej. On 3 lata temu od terazniejszego roku przestal grac, czyli w 2010 roku ponoc mial i ma 200kk (jako jedyny przebil limit?). W ubieglym roku tak jak napisales 1kkk-1gold to max kasa, ale do konca 2011 roku mozna bylo miec przy sobie 99,999,999.

Opublikowano

Moze powiesz ze te 200kk masz na 1 postaci? Ta przechwalka niewyszla. Max ilosc kasy to 100kk-1gold, obowiazywala do 2012 roku. Pozniej niewiem czy sie to zmienilo.

Twoje hobby to pisanie bajek? Niepowiem...swietnie ci to wychodzi :)

Nieudziele sie juz w tym temacie, takie bzury niepowinny widniec tu na forum.

Maksymalna ilość kasy to 999,999,999.

Pozatym xSomerDays ogarnij się, a nie każdemu wciskasz kity, że GM rozdawał, nie nie nie... to nie jest śmieszne.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...