Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Stare konto?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak na razie wole nie próbować logować się na starym koncie które mam sprzed 3 lat, gdyż wiem, że teraz warrocka przejął nexon i nie wiem czy te stare konta przenieśli? Grałem w wr 2 lata w chuj czasu ;d i miałem w chuj duży lvl, jedynie ratio słabe ;d tylko 0.98, gdyż na tym koncie grałem od początku i się na nim uczyłem, gdy nie ogarniałem niczego w tej grze :) Moje pytanie jest takie: mogę logować się starymi danymi czy pousuwali stare konta :(?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

a to teraz już nie mogę jakoś tego zaakceptować :(? na tej starej stronie g1? i zmigrować go?

Opublikowano

Przeczytaj sobie to :

http://www.mpcforum.pl/topic/618214-pocztek-nowego-warrocka-wane/

Musiałeś zaakceptować umowę Opting In.

http://www.mpcforum.pl/topic/640356-tut-jak-przeniesc-calkowicie-konto-do-nexona-dalszy-proces/

Ten link dotyczy tylko tego jak zaakceptowałeś tą umowę.

Albo tak

http://en.warrock.nexoneu.com
Wciskamy LOGIN
WYBIERAMY GAMERSFIRST
Wpisujemy id i hasło takie jak na GF
Następnie rejestrujemy się czyli mamy nowe id i hasło nick zostaje z GF'a lub podpinamy do istniejącego już konta w nexonie
Pamietamy aby hasło miało znak specjalny typu & ^ itd
Cieszymy się starym kontem 
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

kurwa mać, ja pierdole tyle czasu gry w chuj..., nie grałem z rok i akurat dla g1 zachciało się oddać ich interes komuś innemu !!!(zapewne sprzedali za niezłą kwotę, ale nie wnikam...), miałem 39 lvl, a jak ktoś grał na starym WarRock'u to wie, że to jest w chuj czasu(chyba, że ktoś nie ma życia i noł-lajfi), nie kupowałem żadnych premek, nigdy nie dostałem żadnej nagrody, grałem jako zwykł, najzwyklejszy szary gracz :( Widać, że Nexon jest słaby, bo pewnie kont było w chuj i nie chcieli tyle ich wkładać na swoje maszyny i było trzeba głupoty potwierdzać, by konto przeniesli

No nic, tak jak to mówił mój ulubiony gość: Jericho (ten z G1): jak kroić to do końca

Nie poddam się, założę nowe konto i będę grał, choć Nexona nie lubię z paru względów, niektóre rzeczy w ich słynnej grze CombatArms są fajne, ale nie ważne za co ich nienawidzę(na pewno nie za bana-w sumie nigdy go nie miałęm [nie musicie wiedzieć]) i teraz przejęli tez warrock'a moja ulubioną strzelaninkę :( :(, gdyż to jest dla mnie najlepsza gra bo inne strzelanki typu Battlefield 3 nie pójdą na moim kompie za stary grat...

No nic tak jak ja to mówię: JAK WALCZYMY TO WALCZYMY DO KOŃCA I NIE PODDAJEMY SIĘ

Ps: wam chłopaki za pomoc i rady jutro dam lajki, bo dziś już wykorzystałem limit ;p

Opublikowano

kurwa mać, ja pierdole tyle czasu gry w chuj..., nie grałem z rok i akurat dla g1 zachciało się oddać ich interes komuś innemu !!!(zapewne sprzedali za niezłą kwotę, ale nie wnikam...), miałem 39 lvl, a jak ktoś grał na starym WarRock'u to wie, że to jest w chuj czasu(chyba, że ktoś nie ma życia i noł-lajfi), nie kupowałem żadnych premek, nigdy nie dostałem żadnej nagrody, grałem jako zwykł, najzwyklejszy szary gracz :( Widać, że Nexon jest słaby, bo pewnie kont było w chuj i nie chcieli tyle ich wkładać na swoje maszyny i było trzeba głupoty potwierdzać, by konto przeniesli

No nic, tak jak to mówił mój ulubiony gość: Jericho (ten z G1): jak kroić to do końca

Nie poddam się, założę nowe konto i będę grał, choć Nexona nie lubię z paru względów, niektóre rzeczy w ich słynnej grze CombatArms są fajne, ale nie ważne za co ich nienawidzę(na pewno nie za bana-w sumie nigdy go nie miałęm [nie musicie wiedzieć]) i teraz przejęli tez warrock'a moja ulubioną strzelaninkę :( :(, gdyż to jest dla mnie najlepsza gra bo inne strzelanki typu Battlefield 3 nie pójdą na moim kompie za stary grat...

No nic tak jak ja to mówię: JAK WALCZYMY TO WALCZYMY DO KOŃCA I NIE PODDAJEMY SIĘ

Ps: wam chłopaki za pomoc i rady jutro dam lajki, bo dziś już wykorzystałem limit ;p

Urzekające historia.

Ale tak poważnie :

wiesz ddlaczego podczas migracji konta trzeba było zaakceptować umowę ?

Bo gdy ktoś nie gra na koncie jakimś i nie zaakceptuje umowy tzn., że nie gra i tylko by obciążały takie konta serwer.

A ci co grali aktywnie, zaakceptowali umowę i nie było problemów.

Więc za to, że nie grałeś przez taki czas pokarałeś się sam utratą konta ;)

Ale jak mówisz, nie poddawaj się ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

jeju, ale wiesz w końcu grałem 2 lata i zasługiwałem w jakiś sposób na przeniesienie konta, a nie zrobiłem rok przerwy i chuj(i to dosłownie, bo nic teraz nie mam...) w ogóle rozpisałem się tak, bo wkurzony jestem i tak mam, nie ważne temat uznaje do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...