Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BBaMT2 [Hamachi]

Emil0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety trzeba ulepszacze dropić z metinów co jest nie poważne bo po 15 metinach nic nie dropie... OMG ;P

Nie POlecam!

Opublikowano

@2UP:

Nie ode Mnie to zależy.

Możesz zmienić szansę na drop i ulepszyć wartości tych kd potwora/kryta i przeszywy bo ze sr 35 w bambusie biłem metka po 1,6k [i oczywiście na servie pvp nie da się mieć 6 skilli P, bo albo HA nie potrafi dawać skilli albo nie umie zrobić takiej opcji w pierścieniu lub od razu po wybraniu klasy]

Opublikowano

@2UP:

Jakbyś nie wiedział to został wprowadzony 125 lvl - niedługo zostanie On nadany wszystkim.

Co do dropu to jest o dziwo ustawiony dobrze ( 90 % na wydropienie..... )

W takim razie może uda się zmienić hp metinów, ale jak mówie nie ode Mnie to zależy, gdyż Ja już nie odpowiadam za serwer od strony technicznej.

Opublikowano

Wbijać na serwer. ! :) Zajefajnie się gra

(17:23, serw był off.)

Do HA : Może włączyłbyś serwa na więcej niż pół godziny? jest 20 po 7 i nie był włączony przez cały dzień, natomiast wczoraj chodził przez parę minut. To prawda fajnie się gra tylko że często off i to mnie wkur**a

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...