Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx.eu

Kantharis

Zagłosuj, to nie boli :>  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którym serwerze zagrasz?

• Survival + Frakcje
      28
    • Only PvP
      16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

f5

f5

to jezt muj temad to to jezt s mojego serfera preska !
To tak jagbyś byu presytendem i ktoź napisau o tobje akrytuy i byź go hciau otśfjeżyć

f5

Opublikowano

Takiego gówna dawno nie widziałem, non stop się do mnie na serwery ten noob wpier*** i reklamuje to gówno, ostrzegam Cię, wkońcu Ci się za to dostanie.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

f5

Takiego gówna dawno nie widziałem, non stop się do mnie na serwery ten noob wpier*** i reklamuje to gówno, ostrzegam Cię, wkońcu Ci się za to dostanie.

Co ty kurwa pierdolisz.
Jesteś jakis niedojebany czy co?

Opublikowano

Serwer nudny, brak ochrony czatu (można gadać co się chce) adminów nie ma vipy drogie praktycznie za nic. Nie polecam

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Dobry temat do nabijania postów - 5 stron, na których ciągle jest napisane "f5"... <_<

W dodatku - Kantharis - zawsze jak ktoś wyrazi swoją opinię to odpowiada - "człowieku, jesteś niedojebany"... Ciągle obrażasz inne osoby - żałosne.

Teraz możesz już napisać "człowieku, jesteś niedojebany.", jeśli Ci to sprawia taką przyjemność.

Opublikowano

Dobry temat do nabijania postów - 5 stron, na których ciągle jest napisane "f5"... <_<

W dodatku - Kantharis - zawsze jak ktoś wyrazi swoją opinię to odpowiada - "człowieku, jesteś niedojebany"... Ciągle obrażasz inne osoby - żałosne.

Teraz możesz już napisać "człowieku, jesteś niedojebany.", jeśli Ci to sprawia taką przyjemność.

Bywa ;>

F5

Opublikowano

UWAGA! Już jutro start 15.00 NOWA EDYCJA serwera Survival + Frakcje.

Codziennie na PVP dodajemy skrzynki, jest już ich ponad 250 !!

Parkoury, ciekawe wyposażenia i wiele wiele więcej !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...