Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gadu gadu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam do was prośbę czy znacie może jakieś sposoby aby wjebać się mojemu bratu na konto gg ? siedzimy na tym samym laptopie więc jakoś to wszystko ułatwi posiadam najnowszą wersje gg :D i chce się mu wjebać na gg jakieś pomysły ? Tylko bez głupich odpowiedzi bo mi się czytać ich nie chce nawet. Wyczytałem gdzieś, że hasło zapisuję się gdzieś w plikach w postaci szyfru ale gdzie ten plik i jak odczytać ? :D Kurwa mać piszą do mnie ciągle jakieś laski i pytają się o moją byłą da się sprawdzić IP bo to chyba ona ale muszę być pewien :D

Opublikowano

Gadu Reader

Profesjonalny cheating

Jaką wersje pobrać bo mam 1.0 i nie wiem czy zadziała :D

Kurwa, a IP da się sprawdzić ? :/ bo coś mi to podejrzane jest trochę już.

Opublikowano

Jak idzie do kibla to siadasz szybko,

Dzwonisz mu na fona i siadasz w tym momencie(najpierw jego fona kryjesz gdzies)

Nie wiem jak ty szybko czytasz ale nie przeczytam całego rocznego archiwum w 5 minut. A IP da się sprawdzić bo potrzebne mi to jest albo niech jakiś agent napisze do mnie na pw to mu podam numery gg i niech porówna.
Opublikowano

skopiuj sobie jego profil i dołóż do swoich profili, będziesz mógł bez logowania się odczytać to co ma w archiwum

jak na szybkiego chcesz to jego archiwum skopiuj w swoim profilu na swoje archiwum, oczywiście zrób sobie kopie swojego archiwum wcześniej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Może mi ktoś podesłać link do takiego keyloggera ? :D na pw najlepiej

Dobra już go mam działa wszystko tylko czy jak zostawię go włączonego poukrywam ikony itd. to jak przełącze użytkownika to będzie mi pisać potem w tym co brat robił ? xD

Opublikowano

Keylogera po prostu mu najlepiej wysłać, tak żeby jak sobie odpali coś to odpalił keylogera, albo weź mu wejdź na konto na komputerze o ile znasz hasło i uruchom keyloggera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...