Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flan's Mod 1.4.7[Zapowiedź][Osobna paczka!][TDeathMatch][40 Slotów][Jedyna taka paczka modów w Polsce!][Pełnoletnia Administracja][Szukamy modów][TS3]

Suzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wiek: 14
2. Obycie z komendami: 7/10
3. Dlaczego ty: Interesuje się bardzo modami flan-a oraz tego typu trybami rozgrywki, jestem ogarnięty, nie jestem stronniczy
4. Staż z minecraftem: od beta 1.5
5. Staż z serwerami: również od beta 1.5
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera: Tak, byłem adminem na 13 serwerach
7. Na ilu serwerach grałeś: grałem na wielu serwererach, teraz nie jestem pewien ilu
8. Kontakt : skype - marcin_jasica

gg - 42422345

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

1. Wiek:15

2. Obycie z komendami:Bardzo Dobre.

3. Dlaczego ty:Jestem miłym i kulturalnym graczem.

4. Staż z minecraftem:3lata

5. Staż z serwerami:2lata

6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera:Tak

7. Na ilu serwerach grałeś:Dużoo ;3

8. Kontakt : Skype : piotrek.krajewski50

Opublikowano

1. Wiek: 17 (za 2 tyg 18).
2. Obycie z komendami: 9/10
3. Dlaczego ty: Ponieważ jestem w 99,9% ogarnięty , pomocny w każdej sytuacji , staram się pisać po Polsku , mam duże doświadczenie w zarządzaniu serwerami (Za dużo by tu tego było i dużo czytania :D).
4. Staż z minecraftem: Od Alpha.
5. Staż z serwerami: OK.2,5 roku z serwerami.
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera: Byłem Administratorem na ponad 70 serwerach i bardzo mnie tam chwalili za pomoc w rozwijaniu tych serwerów.
7. Na ilu serwerach grałeś: ohohohohooho...Nie pamiętam ile ich było ale wiem że strasznie dużo.
8. Kontakt : GG:
46508532 SKYPE:PODAM JAK BĘDZIE TRZEBA Telefon:884865842 (PLAY JAK COŚ). Myślę że się nadam na Administratora lub Moderatora.Pozdrawiam DoDeX.

Opublikowano

2. Obycie z komendami: 7/10

3. Dlaczego ty: Interesuje się bardzo modami flan-a oraz tego typu trybami rozgrywki, jestem ogarnięty, nie jestem stronniczy

4. Staż z minecraftem: od beta 1.5

5. Staż z serwerami: również od beta 1.5

6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera: Tak, byłem adminem na 13 serwerach

7. Na ilu serwerach grałeś: grałem na wielu serwererach, teraz nie jestem pewien ilu

8. Kontakt : skype - marcin_jasica

gg - 42422345

Omg kotkowski bedzie to ja zrezygnuje.

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

2. Obycie z komendami: Nieźle, tak 8,5/10
3. Dlaczego ty: Sam chciałem zrobić taki serwer, poza tym lubię pomagać.
4. Staż z minecraftem: 3 lata
5. Staż z serwerami: 2,5 lata
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera: 2 moje, 1 kolegi, 1 inny jakiś
7. Na ilu serwerach grałeś: tak kilkaset...
8. Kontakt : skype janus1001janus1001

P.S. Serwer jest off? Bo wejść nie mogę

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

2. Obycie z komendami: ogarniam większość :P A jak coś to zawsze można się zapoznać z nowymi komendami :D
3. Dlaczego ty: Ponieważ angażuję się w działalność serwera bardzo często gram w minecrafta jestem w miarę ogarnięty xD no i jestem wiczan :P
4. Staż z minecraftem:2 lata

5. Staż z serwerami: rok i 10 miesięcy
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera: Tak byłem adminem na 4 serwach obecnie na jeszcze jednym
7. Na ilu serwerach grałeś: oj dużo tego :D sprawdzałem każdy serw jak leci z minecraft listy xD
8. Kontakt : GG: 39618207

Opublikowano

1. Wiek: 13
2. Obycie z komendami: 9/10
3. Dlaczego ty: Uwielbiam mody ogólnie itd. Jestem ogarnięty znam ortografie i interpunkcję. Miałem swoje serwery oraz adminowałem na różnych serwerach, więc ogarniam pluginy / komendy. Znam się na modach sam grałem na różnych serwerach z modami.
4. Staż z minecraftem: 3 lata.
5. Staż z serwerami: Też tak z 3 lata.
6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera: Oczywiście miałem nawet swoje.
7. Na ilu serwerach grałeś: Wiesz dokładnej liczby nie znam! Ale duuużo. :D
8. Kontakt : Skype, ts3. ( Skype - archerowystudio )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...