Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rodzaj serwera

Saquato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem że takich tematów jest od groma lecz mnie akurat one nie zaspokajają.

W każdym innym zawsze w odpowiedzi pada "Survival,FB,RPG" itp...

Ale ja mam taką do was prośbę byście uruchomili inwencję twórcą na ORGINALNY pomysł serwera minecraft, której co do pomysłu mi brak lecz wykonanie to inna sprawa.

Jakie znacie fajne typy ?

Tylko nie piszcie Survival, Fb, SkyBlock,PvP,RPG,Sredniowiecze.

Te znam serwery ale chcę coś orginalnego stworzyć.

Jeżeli będę mieć samą koncepcję w jakim kierunku mam iść to reszta to mały problem.

Za najlepszą wypowiedź <Ta którą wybiorę> osoba otrzyma jakąś bardzo fajną rangę na serwerze o ile będzie chciała.

Co do maszyny to będzie serwer jak na razie 100-slotowy.

Opublikowano

Stworz serewer MMO RPG w legendarnej krainie z 4 nacjami, kazda bd miala inne zdolnosci. Z mobow bd wypadaly epickie przedmioty np mlot thora z aspektami.. Spokojnie to zrobisz z dobrym technikiem.

Opublikowano

Jail.

Jestes wiezniem pracujacym dla panstwa. Musisz dlugo i ciezko kopac surowce i je sprzedawac dla kraju. Jak uzbierasz sume mozesz wejsc do kolejnego sektora. Kazdy sektor przybliza Cie do wyjscia na wolnosc.

Po ukonczeniu calego Jaila mozna kontunuowac gre w stylu juz jakim sie chce.

Opublikowano
EthrisDev po twoim poście coś mi przyszło do głowy. Mianowicie serwer Metin2. Królestwa, klasy, mapy, gildie + ziemie gildi itp. Ale niestety to będzie na klienta. Co o tym sądzicie?

Jak jesteście za to naprawdę będę potrzebował ogarniętych Budowniczych oraz techników. Jeżeli jest ktoś dobry z ktorejś z tych rzeczy to piszcie na GG: 13352095

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...