Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze opinie o grze?

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zastanawiam się z kumplami czy zacząć grać w tere, chodzi nam o wspólną gre i przy tym rozmawianie przez ts3. Jakie są wasze opinie, warto tyle GB ściągać? Nie nudzi się?

Weteran
Opublikowano

Moja opinia jest bardzo dobra jeśli grałeś w Aiona to Tera to 30x razy lepsza. Można chodzić na różne instancje, Bamy, Nexusy. Postacie są zbalansowane najbardziej wnerwiającą rzeczą jest wbicie od 1 lvl do 12 potem to już lajt Chcesz więcej wiedzieć to zadawaj pytania a ja odpowiem

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Cześć, zastanawiam się z kumplami czy zacząć grać w tere, chodzi nam o wspólną gre i przy tym rozmawianie przez ts3. Jakie są wasze opinie, warto tyle GB ściągać? Nie nudzi się?

Opłaca się ściągać, tera ostatnio przeszła na F2P i wszystkie serwery były full dosłownie, co chwile nowy serwer musieli tworzyć, bardzo dobra gra jedna z lepszych, polecam.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ściągaj Ray to będziemy pykać ;)

Ja dobiłem 8 lv i na razie wstrzymałem się z grą do czasu nowego kompa.

Ale całkiem przyjemnie się grało ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

A może by tak panowie zagrać na jednym serwerze? Wbiłem na Isharze 24 ale zawsze mogę zacząć od nowa jak się uzbiera trochę osób :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Gra jest jak najbardziej warta czasu pobierania, gra się wyśmienicie. Co do wspólnego grania na jednym serwerze, to naprawdę dobry pomysł, znacznie łatwiej będzie robić instancję/ dungeony. Chociaż ja bym raczej się nie dołączył ze względu na to, co mam już na moim serwerze, nie chodzi tu o lvl, tylko o ilość złota.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Gra jest jak najbardziej warta czasu pobierania, gra się wyśmienicie. Co do wspólnego grania na jednym serwerze, to naprawdę dobry pomysł, znacznie łatwiej będzie robić instancję/ dungeony. Chociaż ja bym raczej się nie dołączył ze względu na to, co mam już na moim serwerze, nie chodzi tu o lvl, tylko o ilość złota.

Zawsze możemy iść na ten serwer co ty grasz.

76561198001815076.png
Opublikowano

Na Veritesie mam berka 33lv, dodatkowo mam znajomego healera 31lv. Łącznie mamy ponad 1,5k golda, dlatego nie chce zmieniać serwera. Póki co nie expie bo czekam aż kolega dobije minimum 30lv lancerem. Jeżeli faktycznie miałby być to mój serwer to na pewno pomogę z bazyliszkami, potworami na Celestial Hills i innymi misjami.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Jak ktoś gra na Balder a chce to gildii to pisać[Evelay] jest nas 26, większość gra w tę gre pierwszy raz.

Opublikowano

Ja z chęcią dołączę, jak tylko skończy się patch progress i zrobię konto :P

Mój nick

DlShonoreD

&

BesieK

Jeszcze nie wiem zależy kim będę grał, zastanawiałem się nad supportem (mistic) lub dps (ranger).

Opublikowano

Gra na pierwszy rzut oka świetna, potem sporo rzeczy zaczyna denerwować.

- Nieustannie powtarzające się moby, którym tylko zmieniono nazwy i statystyki

- Wszystkie klasy są zbalansowane mniej więcej.. oprócz Archera. Sukinsyn robi taki OP damage, a jeszcze jak wydropi z moba czy z insty rare bowa to już w ogóle, przy pierwszym większym patchu pewnie go znerwią.

- Muzyka i grafika jak najbardziej na plus,

- Sterowanie pozwala na mase epickich kombosów, więc gra wymaga od ciebie dosyć sporej zręczności, moim zdaniem szczególnie przy grze Warriorem.

- Gra nastawiona bardzo na party, jest sporo mobów questowych których sam nie ubijesz

- System wyszukiwana osób na insty ala WoW.

- (zasłyszane info) monotonny late game

Opublikowano

Gra jest świetna, przyjemna grafika, super detale. Polecam grać warriorem z początku wolno wali ale jak przywali to krytyk ostry wchodzi.

@down Widziałem widziałem ;) Archer też ma ładne krytyki ;)

Kappa.

Opublikowano

A jak wygląda gra supportami solo ? Bo ludzie piszą, że spokojnie sobie radzą, co wy o tym sądzicie ?

Opublikowano

Musisz się przygotować na monotonne i wolne dosyć levelowanie, najlepiej jakbyś znalazł sobie jakiegoś DPS do expa wspólnego, ale oczywiście mozesz solo.

Opublikowano

Ale idzie spokojnie grać ? W sensie czy jak będę miał questa, to czy dam go radę samemu zrobić, bo do monotonności przywykłem ;P

--- Ale śmiesznie to napisałem...

@Dobra dzięki, to biorę support - Mistic

Opublikowano

Priest to typowy support, mistic ma chyba więcej skilli ofensywnych.

@top Gra epicka przez nie cały tydzień wbiłem 42 lvl i ciągle rośnie. Gramy z kumplami paczką i chodzimy razem na wszystkie dungeony i bamy.

Aczkolwiek lancer sam w stanie jest zrobić bama.

Opublikowano

Mistic bardzo fajna i przyjemna postać, w dodatku radzi sobie nieźle w pvp, lvl szybko wpada, z kumplami jest fajna zabawa + otwarte pvp można pk'ować praktycznie wszędzie (poza miastami/wiochami).

Opublikowano

Czyli gra jak najbardziej warta polecenia ? Okay, zagram. Jaką klasę postaci polecacie dla człeka lubiącego ostrą walkę wręcz i epickie kombosy ?

Weteran
Opublikowano

Kombo u Warriora to jest cud miód nie raz kolesia na 1 kombo złożysz ; )

Polecam abyś grał Warriorem na początku trudny do ogarnięcia, ale potem to już lajt

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Gra jest warta pobierania aczkolwiek lepiej mieć więcej miejsca na dysku bo okazuje się że do patchowania potrzebuje dodatkowych 22 gb i dopiero po spatchowaniu ma wagę 27,3 gb. Na razie mam 5 lv., zagrałem tutoriala i myślę że jest not bad :)

Kombo u Warriora to jest cud miód nie raz kolesia na 1 kombo złożysz ; )

Polecam abyś grał Warriorem na początku trudny do ogarnięcia, ale potem to już lajt

O czym Ty piszesz, warrior jest bardzo prosty na początku :D

Opublikowano

Mówi się, że Warrior to najtrudniejsza postać do ogarnięcia, może się wydawać, że to takie proste - po 20lvlu zaczną się schody :>

215d.png

Per aspera ad astra, aport Łajka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...