Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMod PL

ravzdan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wariaci.

Sprawa jest tego typu że, pobrałem najnowszego metka oryginalnego prosto ze strony.

Pobrałem kamer moda do PL również prosto ze strony.

Patcher odpalony itp wszystko skończone, wrzucam kamer moda odpalam i albo mi się włącza zwykły PL.

Albo wyskakuje mi taki

błąd

"Run-time error '53':

File not found"

Jeśli wiecie co robić to proszę o odp :)

Opublikowano

spróbuj wgrać jakieś obejście bez hacka jak nadal będzie błąd to znaczy że metin2 PL ma inne pliki do uruchomienia gry

np. metin2.bin może być zamienione na metin2pl.bin i już hax się nie włączy bo będzie błąd bo nie będzie tego pliku "File not found"

Opublikowano

Wgraj tego moda do najnowszego i zaktualizowanego klienta Metin2.pl (nie do żadnych prywatnych serwerów). Nie wgrywaj dodatkowych cheatów, nie blokuj żadnego HS'a - po prostu zostaw jak jest i odpalaj przez metin2m_pl.

Opublikowano

Wrzuć moda do folderu z clientem z PL'a, bo inaczej Ci nie będzie działać.

File not found - wyskakuje dlatego, że nie znaleziono pliku/plików więc musiałeś go w zły sposób zainstalować. Ewentualnie pobierz jeszcze raz, być może nie pobrało się do końca tylko np. do 99%.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie rozumiecie, mam juz z dwadzieścia folderów z mt2.pl czystych i wtedy moda wrzucam.

Zaraz jeszcze popróbuje coś tak jak wy mi doradzacie i dam edita.

@@edit

Okej, wszystko śmiga.

Czysty patchowany client + mt2.mod + uruchom jako administrator = sukces ;]

Dzięki bardzo.

Opublikowano

Krok 1. - Sciagnij i zainstaluj klienta Metin2 ze strony producenta Metin2.pl

Krok 2.- Zaktualizuj Clienta do końca wraz z Hack Shieldem

Krok 3.- Zainstaluj MOD PL ze strony metin2mod.tk do folderu z Metinem ktorego sciagles i zaktualizlwales.

PLAY !

Jesli nie dziala

Upewnij sie czy masz Net Framework 3.5 badz nowszego zainstalowanego na komputerze

Program/skrypt (nie wiem) Visual++ jest na stronie Kamera w zakladce Metin2 MOD PL

Uruchom jako administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...