Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Almantia drop w v2

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na Almanti I zacząłem dropić kasę w V2 zrobiłem dropka 56 lv Mentala i w 30 min zarobiłem ok. 110 kk to dużo Czy macie jakieś lepsze sposoby w których zarobie w 30 min więcej.? Za naj Odpowiedzi Saje Lubię To :))

sygna_player.gif

Opublikowano

Dobrym rozwiązaniem jest pójście tym mentalem na V2, dodatkowo pierścień anty PD i zarobek masz ogromny : ) Wielu graczy z tego korzysta : )

Opublikowano

Powiem Ci ,że sporo nadropiłeś ja max wyciągałem jak grałem 70kk i byłem zadowolony z siebie.

Co do polepszenia sobie właśnie dropu polecam sposób kolegi wyżej.

Opublikowano

Dobrze zarabiasz, lepiej zostań na tym co jesteś, bo na innych expowiskach pewnie jest owiele więcej ludzi, i już sobie nie podropisz. :)

Przydatny jest anty pd.

Opublikowano

Zrób eq na yang :) kup pierścien anty expa i nie wbijaj postaci większego niz 55 ja dziś w v2 zarobiłem takim sposobem 1,4kkk hmm w jakieś 2h :)

Jak to możliwe. Ją przez przypadek wbilem 56 ale yang tak samo leci .. I mam pd anty zawsze i moja postać to mental...

sygna_player.gif

Opublikowano

Ja mam bodego , najlepiej na wężach tam najlepiej dropi nawet 5kk ze spotu :) Może z tym czasem przesadziłem ale w 10 min 70kk spokojnie da się uzbierać o ile spoty są wolne.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Polecam ci WP 55lv i do v3 w nocy. ;]

Bony na yang, jeżeli chcesz to monetke z IS'a i kasa leci jak poyebana. ;P

Spoty są wtedy wolne więc miło się bije. :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...