Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Patcher

emil113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co sądzicie o nowym wyglądzie patchera z 2013r. Nie sadzicie że zamiast tego powinni coś zmienić w grze albo coś w tym stylu??

Opublikowano

Według mnie jest ładny, w końcu patchowanie staje się przyjemniejsze :D

A czy powinni coś zmieniać? Zapewne tak, ale no widać dla niektórych są rzeczy ważne i ważniejsze ^^

p50x.png

Opublikowano

Nie no, nie mówię że brzydki albo coś, bo zmiana się zawsze przyda, takie odświeżenie, ale mogli by coś zmienić np. w oknie wyboru postaci :)

Opublikowano

Kto patrzy na wygląd patchera? Zwykła aplikacja i nic nie zmienisz. To ich serwery, na które powinny przyjść zmiany, jednak na razie im się do tego nie śpieszy - bardziej są zajęci sprawą fuzji. ;-)

Opublikowano

Może i dali fajnego patchera + wprowadzają fuzję, ale i tak ten IS na zawsze mnie odstraszył z serwerów od GF :)

80% graczy na solarze ma eq 5bonów.

Ciekawe kiedy wprowadzą nowe bronie i zbroje ;_;

Opublikowano

A ten nowy patcher trzeba ściągnąć czy pobierze on się poprzez starego ?

Bo gdy włącze starego to errory pobierania wychodzą :c

Opublikowano

Mnie raz też wyskoczył error na starym patcherze, włączyłem od nowa i stary patcher pobrał nowego patchera

Opublikowano

wygląd może być ja podejżewam że jest to takie przygotowanie do fuzji 105lv nawych broni i map oraz 5 postaci i 5 slotu na postać na koncie oraz kilku innych śmieci dodanych na becie :) ps. mogli by tak wreszcie sposzczyć plik konfig mnie osobiście to nie przeszkadza ale nowym graczom i osobom młodszym to by pomogło :)

404 sygantura not found

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...