Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] [DL] Bugowanie kryształów

luk327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolego ja nie chodze do szkoly a bujda masz na drugie

tak tak po resecie nie dziala hahaha kolego te resety o 5 to sa tylko do lagow a nie to prbledow

Nie chodzisz do szkoły ? śmieszne , bo ci by się to przydało bo jak widać nie potrafisz czytać z zrozumieniem :)

adm.mateusz czy tam -Michi78- ( taki masz nick na forum [seafight] ) mówilem że będziesz płakał :) )

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Nie chodzisz do szkoły ? śmieszne , bo ci by się to przydało bo jak widać nie potrafisz czytać z zrozumieniem :)

adm.mateusz czy tam -Michi78- ( taki masz nick na forum [seafight] ) mówilem że będziesz płakał :) )

ogarni sie kolego nie chodze bo juz dawno skonczylem a ty jak widac dalej marzysz niz widzisz nie pisz o bugach bo ich nie znasz a co do mozna jakos nie plakalem i chyba nie bede nicku nie znasz mojego a jak bys chcial denko od full poda swoj nic a poszukam cie jak bede miec czas :)

Opublikowano

Ogarnąć to ty się musisz kolego :D bo znów masz problemy może okulista pomoże ? niee to raczej niedokształcenie :) nie znam się na bugach ? w porównaniu do mnie jesteś świerzynką , wrzesień 2012 ( jaki troll )

ps. nie musisz udawać że jesteś starszy :)

x2 ps . na denku bym cię stopił ;3

x3 ps . Amnesia[PE>>] zapraszam :) tylko kupie łańcucha

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

Od kiedy za downl. ze strony producenta jest 5%?! a poza tym skoro kopiujesz to i czytasz komentarze więc dopisz że nie kazdemu może to działac

PS. Trzepie mnie czy ktoś kopiuje czy nie ale jak pisac tuta to porządnie :)

Opublikowano

No widzisz bo admin nie przeczyta tematu tylko odrazu wklepia 5% łącznie w tym temacie zgarnąłem 15% :D

Kurde powiem Ci że dokładny zrobiłem tutek , filmiku bym nie zrobił bo jak nagrywam to net kompletnie pada .. PS. pisałem żeby ktoś zamknął temat i że bug został naprawiony super że administrator się interesuje do wlepiania % to pierwszy :)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

O ludzie ogarnijcie się ja nie korzystam z seafight forum i nie mam tam konta a jeżeli *I*LOVE*WIDZEW* to jesteś ty czyli konrad to dlaczego mnie obrażasz ? Skoro ja cb nie ?

Opublikowano

MOŻNA ZAMKNĄĆ BOŻE ogarnia jakiś admin tutaj ?

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

Chczesz znow plakac ? :)

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Opublikowano

Ogarnąć to ty się musisz kolego :D bo znów masz problemy może okulista pomoże ? niee to raczej niedokształcenie :) nie znam się na bugach ? w porównaniu do mnie jesteś świerzynką , wrzesień 2012 ( jaki troll )

ps. nie musisz udawać że jesteś starszy :)

x2 ps . na denku bym cię stopił ;3

x3 ps . Amnesia[PE>>] zapraszam :) tylko kupie łańcucha

trolujesz to ty bo dajesz bugi ktore nie dzialaja a czyli w PE jestes :) piesek protka haha

Opublikowano

Chcialbym tylko oglosic wielka fale banow w seafight 39 graczy z bractw aliansu w ktorym bylem dostalo bana za armakti / talenty wiec uwazajcie

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...