Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-50 jako scout, a przydatność i akceptacja

miki772

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak. Jestem graczem, który ma ponad 2.5k bitew. Mam 8tier dopiero co wbity, jednak głownei kręcą mnei scouty. I tu moje pytania. Gram T-50, T-50-2 grałem, jednak pozostałem na 4 tierze ze względu na minusowe zarobki.

1.Czy klany chętnie przyjmują scoutów?
2. Czy do CW, kompani mistrzowskich i wyżej chętnie biorę T-50?
3. Czy uważacie, że aby być rozpatrywanym scoutem na 10 tierze, trzeba mieć T-50-2 lub inny 5 tier?

Dzięki. Możecie dorzucić jeszcze coś od siebie =]

Opublikowano

1. Jeżeli masz AMXa13 90 lub WZ-132 to owszem, niższych nie wezmą. Chyba że wymagania do klany to T4 czołgu.
2. Do mistrzowskich biorą tylko AMXy13 90, ew. WZki. Do kadrowej w LT już się nie bawią.
3. Na X tierach i CW to BatChaty są scoutami.

Opublikowano

T-50 jest głównie brana na kompanie 6tierowe. T-50-2 jest brane na cw, na mapy takie jak sand river i el haluf. Co do kompanii 8 tierowych to też są brane, choć często ustępują miejsca francuzom.

76561198001815076.png
Opublikowano

1.Nie ponieważ w bitwach klanowych tak niskich tierów się nie używa.

2.Tak samo nie.

3.Nie koniecznie.

Ogólnie jeżeli się lubi scouty to warto mieć T-50-2 i T-50.

Ale bardziej są one do zabawy niż do takich celów o których Ty piszesz.

Opublikowano

1.Nie ponieważ w bitwach klanowych tak niskich tierów się nie używa.

2.Tak samo nie.

3.Nie koniecznie.

Ogólnie jeżeli się lubi scouty to warto mieć T-50-2 i T-50.

Ale bardziej są one do zabawy niż do takich celów o których Ty piszesz.

T-50-2 jest używane na cw :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Przepraszam za post pod postem, ale chciałem jeszcze o coś zapytać, aby nei zakładać nowego tematu. Jak jest z czołgiem Patton. Biorą go na CW i kompanie? Bo z tego co slyszałem, to głownie ISy oraz francuzów się bierze. Pytam, bo mam już Pershinga, a nie chciałbym ię dowiedzieć, że z Pattonem jestem nei przydatny.

Opublikowano

Przepraszam za post pod postem, ale chciałem jeszcze o coś zapytać, aby nei zakładać nowego tematu. Jak jest z czołgiem Patton. Biorą go na CW i kompanie? Bo z tego co slyszałem, to głownie ISy oraz francuzów się bierze. Pytam, bo mam już Pershinga, a nie chciałbym ię dowiedzieć, że z Pattonem jestem nei przydatny.

Brać, brany tylko że to zależy od wizji dowodzącego :)

Jak masz już pershinga to rób tego Pattona.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...