Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] farma

Erotoman1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Standardowa rozkładka:

10 Minuta ~80cs

20 Minuta ~190cs

30 Minuta ~325cs

I tak dalej...

Opublikowano

no ale ja jak się postaram to w 20 minucie mam 150 a tak to zawsze sobie myślę żeby w 20 minucie mieć minimum 100 a tutaj 200 trzeba mieć 0_o

Opublikowano

też zależy jakimś się gra champ'em . Do farmy polecam ci kate . Farma jest gitarka tak samo rumble .

Obszarowe skill'e i nie potrzebna mana .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Sranie w banie :D

To czemu u nmie w 10 minucie zazwyczaj mam 50 a w 20 100 ? :D

Tak słaby jestem ? ;/

Najwidoczniej tak. Co do farmy to popatrzcie sobie streamy poszczególnych osób, turnieji i zobaczcie ile oni wyciągają farmy.

Opublikowano

A tak na temat farmy to kim najlepiej sie last hituje? bo niektorzy maja taką animacje, ze ohohohoho leci z 2s jak banan soraki.

Opublikowano

A tak na temat farmy to kim najlepiej sie last hituje? bo niektorzy maja taką animacje, ze ohohohoho leci z 2s jak banan soraki.

Hmm, vayne, corki, tresh (xD), ori, ez, graves, veigar - oni według mnie.

Opublikowano

w 20min nie da sie miec 200 farmy... Linia sie przepycha sa ganki itp. itd.

PS. moze tylko farmy wyciagniesz na botach albo sam na linii

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Sranie w banie :D

To czemu u nmie w 10 minucie zazwyczaj mam 50 a w 20 100 ? :D

Tak słaby jestem ? ;/

Rekord świata należący do Froggena to 300 farmy w 22 minucie, grając galio.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja olewam farmę... lasthituje tylko w early a potem farmię graczy i kończę mecz z 50 farmy. No chyba że gram na midzie wtedy farma się musi zgadzać minimum 100 w 20 minucie

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Hmm, vayne, corki, tresh ( xD), ori, ez, graves, veigar - oni według mnie.

Najlepsze postacie do farmy :

Karthus , Anivia , Galio , Orianna.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

chłopaacy patrzcie

w 20 minucie miałem 200 farmy Talonem

W niszczy miniony czarodziejów a wojowników wystarczy 1 hitem zabić

np teraz moje staty

23-5-12 farma 303

Opublikowano

Ostatnio patrzyłem stream jakiegoś gościa na midzie i porównałem jego farmę z moja

Ja 5 min 30 farmy, 10 min 70/80 farmy 18 min 110 farmy a ten koleś miał w 5 ok 40, w 10 90 a w 18 130cs, a wiec idę w dobrym kierunku. Jest to jednak zależne od postaci. Latwa jest farma miderami, w mid gamę schodzą często na skilla lub w parę sec, trudniejsze jest to niestety ad Carry, u którego liczy się wyczucie. Nie znaczy to, ze farma na midzie jest latwa

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Wszystko zależy od etapu gry. Na początku każdym championem ciężej jest farmić bo nie zabije na spella całej fali :]

Bardzo łatwo farmi się championami, które mają min 2 obszarowe spelle.

Na early game głównie się lasthituje - ryze i annie często dobijają Q.

Takie championy jak Gragas, Mordekaiser, Cho Gath są stworzone do farmienia bo mają obszarowe spelle :]

Ryzem bardzo szybko bije się miniony. Widzimy fale 15 creepów używamy R>Q>W>E>Q i minionów nie ma, CD ulty jest krótsze o 10-15 sekund :] Zbijamy kolejną falę Q,W,E i ulta odnowiona.

Tristana jest stworzona do farmienia - patrz jej E. Jak grasz tristaną i masz mało farmy to wiedz, że słaby jesteś :]

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Jak patrze na poziom graczy League of Legends to się za głowę łapie...

W każdej grze Twoja farma zależy od przeciwnika... jeśli gra agresywnie to i często dochodzi do walki, to nie będziesz miał tej farmy specjalnie dużo, natomiast jeśli oboje gracie ofensywnie to powinno to wyglądać tak jak napisał Digitious.

Nie ma na to jakiejś specjalnej reguły, że w 10 minucie MUSISZ mieć 80 farmy...

Opublikowano

w 20min nie da sie miec 200 farmy... Linia sie przepycha sa ganki itp. itd.

PS. moze tylko farmy wyciagniesz na botach albo sam na linii

Ja teemo w 20 min mialem prawie 200 a w 40 500 -.-. Do tego 9 kili :). Ale i tak lose :(

bez yt.

Opublikowano

Ja u kolegi maksymalnie widzialem vladimirem 200farmy w 16min i 300farm mordekaiserem w 24minucie,a tak to ja przecietnie np wukongiem wyciagam 100farmy w 12min a 200 moze do 22-25minuty.

sstwc.jpg

Opublikowano

Zawsze mozesz tez brac wiedzmy lub wilki jak grasz na midzie i pozwoli/gankuje inna linie jungler.

Juz ktos powiedzial nie w kazdej grze bedziesz mial taka sama farme zalezy od przeciwnika ale zwykle trzymasz farme na podobnym poziomie co przeciwnik jesli cie nie niszczy na lini

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...