Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jailbreak iphone 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie posiadam iphone 4 i zastanawiam sie nad jailbreakiem ale nie wiem czy to jest legalne i bezpieczne czy nic mi sie nie stanie z telefeonem i czy nie bedzie problemu z updatem systemu ? Pozdr.

Opublikowano

no bez przesady nie tylko, 1 na 100 telefonów pada ale to tylko z winy użytkownika robiącego to nieumiejętnie ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no bez przesady nie tylko, 1 na 100 telefonów pada ale to tylko z winy użytkownika robiącego to nieumiejętnie ;)

Co znaczy nieumiejetnie ? Cos za duzo sciagna czy co ? A gwarancji moj telefon juz chyba nie ma ja mam go juz ok. 2 lata wiec juz pewnie po gwarancji. pozdr.

Opublikowano

1. Bezpieczne i banalne, wgrywasz softa jak w zwykłym instalatorze...

2. Tracisz gwarancję ale JB można w każdej chwili usunąć by ją odzyskać

3. JB uniemożliwia aktualizacje. By je zrobić trzeba aktualizować i na nowo robić JB.

4. Z telefonem nic ci się nie stanie. Jeszcze nie słyszałem o "brickowaniu" Iphone'a :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Usuwa

A da sie cos zrobic zeby nie usunelo ? Moj kolega mial jailbreaka pobral touch grind po jakims czasie usunul a gierke ma normalnie w appstore i na pulpicie telefonu. On ma iphone 3g ale to nie ma chyba znaczenia.

Opublikowano

A da sie cos zrobic zeby nie usunelo ? Moj kolega mial jailbreaka pobral touch grind po jakims czasie usunul a gierke ma normalnie w appstore i na pulpicie telefonu. On ma iphone 3g ale to nie ma chyba znaczenia.

Jak wgrywał przez komputer to po usunięciu JB dalej da się te gry wgrać bez problemu :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jak wgrywał przez komputer to po usunięciu JB dalej da się te gry wgrać bez problemu :)

Jak przez komputer zaplacil za to czy przez tego jailbreaka? A i mam do ciebie pytanko czy pomoglbys mi wgrac wlasnie gry przez kompa ? Pozdr. ale nie teraz za jakis tydzien.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...