Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZdunO-Co sądzicie?

K4P3C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Co sądzicie o Zdunie?Ziomek jest z mojego osiedla,i wydaje sie na całkiem spk kolesia.

Tutaj nutka,daje jedna ,bo i tak wszystkie kawalki sa dobre wiec nie bede wybieral ,ale ta mi siedzi w głowie ;P

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Słucham go już troche czasu, rozpierdala polską scene... ostatnio jego "Szesnastka" która odpowiedzą na kawałek Racy była, też ładnie rozjebała... :D

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

@up

Nie tylko on dissowal stopprocent,w sumie ma troche racji,slyszeliscie ostatnio o takim boczku,dondim i kims tam jeszcze? Ja nie,zle wybrali.

Dobre u niego jest to ,ze kazdy kawalek jest na takim samym poziomie niz poprzedni,lub wyzszym,nie ma gorszego kawalka.;)

Opublikowano

@up

Nie tylko on dissowal stopprocent,w sumie ma troche racji,slyszeliscie ostatnio o takim boczku,dondim i kims tam jeszcze? Ja nie,zle wybrali.

Dobre u niego jest to ,ze kazdy kawalek jest na takim samym poziomie niz poprzedni,lub wyzszym,nie ma gorszego kawalka. ;)

To że nie wymieniłem innych to nie znaczy że o nich nie wiem, a skupiłem swą uwagę na jednym bo temat dotyczy tej jednej osoby- ZdunO.

Może mieli trochę racji w diss'ie ale trzeba było skleić japska. Panczów nie wiadomo jakich tam nie ma i niezła beka, bo jakby nie patrzeć to wygląda śmiesznie. To tak jak ja startowałbym sobie w jakimś konkursie i potem poszedł się kłócić że nie wygrałem, no kurwa! Ja nie jestem organizatorem więc i tak nie zyskam czegokolwiek czymś takim, a Ci panowie i tak wiele zyskali #promocja

Na temat zwycięzców to powiem tylko jedno- beka, a wygrać to nie powinien Zduno tylko Kleban który go wpierdala na śniadanie.

Tak na koniec tylko dopowiem że startując w takim konkursie nie spodziewałbym się laurów, (whatever) bo pierwszą edycję wygrał Sulin, który jakimś zajebistym raperem nie jest tylko przeciętniakiem.

Co do pozostałych "raperów" z dissu to beka w chuj, Eselka który ostatnio został wpierdolony przez Czajnika hehe, w sumie to ten marny grajek sam się pogrążył, pierdoli coś o flow, pojęcia nie ma o definicji.

Gryzu typek co z oddechem nie wyrabia, wszystko słychać i on chciał wygrać haha

White KRST nie wiem czy on chciał tam przyśpieszyć czy co ale zjechał zwrotkę na siłę i chujowo wyszło, z resztą zwrotka bez komentarza- "a wygrał jakiś leszcz" mógł sobie darować ten śmieszny wersik i wstawić coś lepszego.

Opublikowano

@up

To nie on ma Ci sie podobac tylko muzyka ,którą tworzy.

Opublikowano

O nie, odpada zupełnie. Nie podoba mi się ten pan :(

to nie ma Ci się pan podobać a jego styl -,-

oczywiście ja od jakiegoś czasu podsłuchuję jego nutek.

jak dla mnie dobre :)

• 6 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Hue hue,wiedziałem ,że kiedyś to nastąpi :D ZdunO w Lucky Dice.

Opublikowano

To ten co jak patrzy w prawo to widzi swoje plecy HueHue.

Marny truskulowiec który 100 razy nagrał o tym jak ktoś tam zginął i wgl. Cały czas pierdo.. że ma w życiu prze.. bo ma zeza. Po prostu marny płaczek..

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Cieżko mi się wypowiedzieć, bo trochę go znam. Jeśli chodzi i typ człowieka to jest po prostu fantastyczny. Z poczuciem humoru, wyrozumiały i oczywiście pełny determinacji. A jeśli mowa o jego kawałkach to każdy wpada mi w ucho, a nawet większość z nich sama nawinęłam. ; )

+ W końcu legal;

http://www.youtube.com/watch?v=P75vomS8UF0

c17qH55.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...