Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Prywatny serwer od jD

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Regulaminie BP nie zauważyłem punktu który zakazywał by tworzenie "kopi" lub prywatnego serwera.

przedstawiają nielegalną lub nieupoważnioną kopię lub rozpowszechniają dzieła chronione prawami autorskimi, np. poprzez udostępnienie nielegalnych programów komputerowych lub linków do nielegalnych programów komputerowych, do informacji o omijaniu zabezpieczeń chroniących przed kopiowaniem i do nielegalnych kopii utworów muzycznych lub naruszają w inny sposób prawa autorskie;

a jD zrobił kopie darkorbit czyli złamał prawa autorskie ...

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przedstawiają nielegalną lub nieupoważnioną kopię lub rozpowszechniają dzieła chronione prawami autorskimi, np. poprzez udostępnienie nielegalnych programów komputerowych lub linków do nielegalnych programów komputerowych, do informacji o omijaniu zabezpieczeń chroniących przed kopiowaniem i do nielegalnych kopii utworów muzycznych lub naruszają w inny sposób prawa autorskie;

a jD zrobił kopie darkorbit czyli złamał prawa autorskie ...

ale kod gry będzie dużo inny ,te same to tylko grafika :)

jego serwer będzie tam w ileś % podobny a do iluś % jest dozwolone

Opublikowano

i chuj z tego ze kod bedzie inny. BP prawdopodobnie przyczepi sie o prawa autorskie do grafiki, ale nie sadze aby jD zostawil grafike z darkorbit. Miejmy nadzieje ze wszystko wypali.

Opublikowano

a skad wiesz, ze kod bedzie inny ?

Bo jeśli się pisze program a nie kopiuje to nie możliwe jest ,aby był taki sam kod.

Opublikowano

na ta chwile to jd zrobil kopie ...

Japierdole ,nie znasz się na programowaniu to nie pisz ,on nie kopiuje kodu BigPointu tylko sam pisze od 0 i nie ma prawa być taki sam kod

Zrobił kopie tylko wizualnie jednak to jest kopia ,bo zawiera grafike te samą ,ale kod nie jest taki sam

Opublikowano

Japierdole ,nie znasz się na programowaniu to nie pisz ,on nie kopiuje kodu BigPointu tylko sam pisze od 0 i nie ma prawa być taki sam kod

Zrobił kopie tylko wizualnie jednak to jest kopia ,bo zawiera grafike te samą ,ale kod nie jest taki sam

Dokladnie... alfi pomysl jakby mial kopie dac to juz dawno bysmy tam grali, a tak robi wszystko od 0

1377808813-U903831.png

Opublikowano

może ty sie znasz na programowaniu ? grafika ta sama, mapy te same pewnie zrobi jeszcze wrota/npc i juz moze pójść do pierdla

Opublikowano

może ty sie znasz na programowaniu ? grafika ta sama, mapy te same pewnie zrobi jeszcze wrota/npc i juz moze pójść do pierdla

tak znam sie na programowaniu a co ?

nie pójdzie do pierdla ,bo wystarczy zmienić grafiki i nazwy i już jest całkiem inna gra ...

Opublikowano

Zamknij ktos kurwa ten temat ...

Narazie nie ma zadnego info , wieć na chuj ten spam ? .. nudzi sie wam kurwa ?

Narazie nad botem pracuje .. będzie miał wolny czas to da preiva do chuja narazie nie ma wiec .. zamknij ktos ten temat , jak bedzie info to otworzy

#Edit

I juz % za stwierdzenie faktu

A kurwa kokosz i inni H@ .. powini tą administracje na pysk wypierddolic ... , bez sensu ci modzi

Opublikowano

hahaahha rozbrajają mnie takie wszechwiedzące dzieci neo lub gimusiaczki , sczeniaczki widać po twoim nicku jak znasz się na programowaniu MatiCraft czy nie ma to bliskiego związku z minecraftem w którego grają 10 latki?

I skąd masz takie informacje pracujesz z tym człowiekiem żę wiesz jaki jest kod haha nie ośmieszaj się więcej tak ci poradze

Opublikowano

hahaahha rozbrajają mnie takie wszechwiedzące dzieci neo lub gimusiaczki , sczeniaczki widać po twoim nicku jak znasz się na programowaniu MatiCraft czy nie ma to bliskiego związku z minecraftem w którego grają 10 latki?

I skąd masz takie informacje pracujesz z tym człowiekiem żę wiesz jaki jest kod haha nie ośmieszaj się więcej tak ci poradze

Ale wiesz że właśnie obrażasz moderatorów Minecraft'a -.-? spokojnie raport poleciał za obrazę ale i tak się z tobą zgodzę taki kurde gówniarz wbija i o wszystkim w dupu wie -.-.

Opublikowano

Ale wiesz że właśnie obrażasz moderatorów Minecraft'a -.-? spokojnie raport poleciał za obrazę ale i tak się z tobą zgodzę taki kurde gówniarz wbija i o wszystkim w dupu wie -.-.

w dupie mam kim jest może być nawet twórcą tego szajsu ja wyrażam swoją opinię na temat jego dennych komentarzy

Opublikowano

w dupie mam kim jest może być nawet twórcą tego szajsu ja wyrażam swoją opinię na temat jego dennych komentarzy

syluro ja ci przypomnę że ty robisz mega trolle o tym serwerze typu 300 pierwszych osób za free czy start 1 kwiecień więc na twoim miejscu bym się na tym forum nie udzielał i powiem jasno wypierdalaj !

Opublikowano

syluro ja ci przypomnę że ty robisz mega trolle o tym serwerze typu 300 pierwszych osób za free czy start 1 kwiecień więc na twoim miejscu bym się na tym forum nie udzielał i powiem jasno wypierdalaj !

grzeczniej gimbo z kolegą nie rozmawiasz

Opublikowano

Zachowam inteligentny styl wymowy ,sam jesteś jebanym gimbusem ,znam się dobrze na programowaniu ,bo programuje w c++ i wiem co i jak.Jeżeli mnie nie znasz ,proszę Ciebie abyś nie ubliżał mi.Skoro jesteś taki mądry powiedz mi jak może być taki sam kod gry skoro zmienne napewno będą się różniły tak jak pakiety.Bardzo mi przykro ,nie znam kodu ,ale na podstawie ogólnych praw programowania wiem ,że jest inny -.-.Więc tak jak pisałem 10-latku ,wypierdalaj :).

Moja nazwa jest już stara ,ale cóż zmienić się nie da.

Ps.A ładnie to ludzi w chuja robić ,że masz wtyczki u gościa i tylko 300 osób wejdzie ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem czy nie dostane % ale chce sie z wami podzielić silnikiem gry ! Prosze z zaprzyjaźnionego forum ;3 Już jutro bedzie torial jak to odpalić i wgl.
Pozdrawiam ; )

Edit. Dziękuję modom za usunięcie z mojego postu linku nie chcecie pomocy to nie ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Jeżeli jest to priv to nie sądze ale jakiś sklepik napewno będzie bo na darmo by tego nie robił :D

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Jeżeli jest to priv to nie sądze ale jakiś sklepik napewno będzie bo na darmo by tego nie robił :D

Tylko jak bedzie brał opłaty to ma przejebane do burdel pointu -.- .. inteligencie

Wiec inna muzyka/grafika i bez sklepu i moze robic

Opublikowano

Ej nie może pobierać kasy ale napewno znajdzie jakiś sposób np jakieś serwerowe "uri " czy cos tkaiego z allegor np :D

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...