Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest spolszczenie do Tery?

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da sie spolscić jakoś ta gre? bo angielskie misje to chore ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Hahahahah tak da się ... musisz poznać język angielski ... ^^

@

Spoko nie ma to jak dostać warna od moda, który nie potrafi rozszyfrować ironii ...

Chyba wyraźnie idzie z tego zrozumieć, że spolszczenia NIE MA ... ? << Głupie pytanie, głupia odpowiedź, proste...

Opublikowano

Wszystkie misje w tej grze to Przynieś,Zanieś,Zabij,Porozmawiaj.

Wszystko masz pokazane na mapce.

a jeżeli aż tak cie interesuje fabuła to polecam Tłumacz Google :)

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Sądzę, że pewnie to spierdzielą, tak samo jak spierdzielili angielski dubbing. Poza tym nazwy tych wszystkich itemów nigdy nie będą brzmiały tak epicko po polsku jak po angielsku.

Opublikowano

Ja i tak będę grał w języku angielskim, bo polskie dubblingi są tak 'sztucznie' podłożone, że tego się słuchać nie da -,- Tak poza tym straciłbym tą namiastkę klimatu ;D

Opublikowano

Nie opłaca się robić spolszczenia bo to nawet nie wydatne przy tej firmie co wydaje tere, za 2/4 miesiące pewnie pojawi się spolszczona wersja tery.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

W takich grach można jedynie pomarzyć o spolszczeniu : d

btw. Najlepiej by było: japoński dubbing + napisy pl : D

Opublikowano

W takich grach można jedynie pomarzyć o spolszczeniu : d

btw. Najlepiej by było: japoński dubbing + napisy pl : D

Będzie spolszczenie w 99% tak jak napisałem wyżej, wiadomo że nie spolszczą dubbingu ale dialogi i inne duperele z pewnością, wystarczy poczekać tak jak było w przypadku RaiderZ.

Opublikowano

Od czasy free 2 play tera przeżywa potężny napływ polskich graczy.

Znając życie spolszczą same napisy (minimalny wydatek) a pozyskają armię młodzieży, która zraża się angielskim (bo przecież trzeba się wysiiilić i nauczyć).

Nie zmienia to faktu, że mi bardziej by pasował polski serwer, język gry nie jest ważny ^^

Gracze są ważni.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Od czasy free 2 play tera przeżywa potężny napływ polskich graczy.

Znając życie spolszczą same napisy (minimalny wydatek) a pozyskają armię młodzieży, która zraża się angielskim (bo przecież trzeba się wysiiilić i nauczyć).

Nie zmienia to faktu, że mi bardziej by pasował polski serwer, język gry nie jest ważny ^^

Gracze są ważni.

Dobrze mówisz. To wiadome przecież że powstanie polska wersja, możliwe że nie polski serwer ale spolszczenie w 99% tak. Jakby nie patrzeć od przejścia na F2P jest masa i to ogromna masa graczy i trzeba czekać w kolejkach. Możliwe że to minie jak w każdej grze po kilku miesiącach, ale jak dodadzą polską wersje to napłynie jeszcze więcej graczy. Wystarczy poczekać kilka miesięcy(?).

Opublikowano

Za kilka miesięcy połowa nie będzie pamiętała o tej grze : )

No jeżeli to prawda co o niej piszą o mówią, gry nie da się zapomnieć ;). Dla mnie te 2 dni pobierania nie robią większej różnicy :)
Opublikowano

No jeżeli to prawda co o niej piszą o mówią, gry nie da się zapomnieć ;). Dla mnie te 2 dni pobierania nie robią większej różnicy :)

Pobieraj bo warto.

76561198001815076.png
Opublikowano

O grze szczerze to nie da się zapomnieć każdy kiedyś do niej wróci, i pobieraj bo warto jedno z lepszych mmo w które grałem. Jeżeli miałbyś jakieś pytania to śmiało pytaj w dziale ;-)

Opublikowano

Hmm, a gierka na max. detalach ma ''ładną'' grafikę jak na f2p ? I czy ciężko się wbija lvl'e ? Bo za 3h gierka jest i muszę ogarnąć do tego czasu co i jak. :)

Opublikowano

Hmm, a gierka na max. detalach ma ''ładną'' grafikę jak na f2p ? I czy ciężko się wbija lvl'e ? Bo za 3h gierka jest i muszę ogarnąć do tego czasu co i jak. :)

Grafika stoi na wysokim poziomie. Poziomy ciężko się nie "wbija" to zależy jakie podejście masz do gry.

Opublikowano

Napisy jeszcze przeżyje, choć polski nie brzmi tak 'epicko' jak angielski, ale polski dubbing to będzie dramat :x

215d.png

Per aspera ad astra, aport Łajka!

Opublikowano

Przyjemniej grałoby się na polskim serwerze ;-)

Wiadomo że przyjemnie ale na tą chwile nie mamy co liczyć na polski serwer póki nie ma polskiej wersji clienta.

Napisy jeszcze przeżyje, choć polski nie brzmi tak 'epicko' jak angielski, ale polski dubbing to będzie dramat :x

Polskiego dubbingu nie będzie na 100% więc na niego nie ma co liczyć.

Opublikowano

Jak będzie polski client i polski serwer to z czasem na pewno wyjdzie polski dubbing.

215d.png

Per aspera ad astra, aport Łajka!

Opublikowano

Za kilka miesięcy połowa nie będzie pamiętała o tej grze : )

Na grę jest wielki "hype"[już za czasów premiery p2p]które za parę miesięcy minie, a tera będzie łączyć serwery[tak jak to robiła za czasów p2p]. Gdy wbija się max lvl i nie ma co robić gracze odejdą[jak to robili za czasów p2p]Wątpię też w polskiego klienta, polski serwer i support.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...