Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newcraft JAIL [NO-WL][NO PREMIUM][SZUKAMY ADMINOW][JEDYNY W POLSCE TAK ROZWINIETY]

regin14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2w7iixc.png

b_560_95_3.png

Mam dla Was nowy serwer NewCraft.pl typu Jail!

Na samym początku gry dowiadujesz się, że jesteś więźniem pracujących na potrzeby kraju.

Z racji tego, że jesteś świeżo skazany to na początek otrzymujesz dość proste zadanie : kopanie drewna i kamienia ( Sektor A )

Potem, kiedy już zbierzesz wystarczającą ilość pieniędzy, możesz wykupić

przejście do następnego sektora, gdzie surowce są lepiej płatne. Każdy

następny sektor przybliża ciebie do wyjścia na wolność. Gdy wyjdziesz

już na wolność czyli zdobędziesz rangę RealPrisoner możesz kontynuować

grę na mapie FreeBuild lub Survival !

uv79l.png

207rwqp.png

153r9mg.png

Mój ulubiony serwer :) Warto kupić sobie vipa za niewielką sumę pieniędzy, aby dostać wiele przywilejów dostępnych tylko dla tej rangi! Polecam ;)

Opublikowano

Mam takie pytanie.

Ile serwer ma ramów i czy jeśli będzie pełny serwer nie będzie nic lagowało czy mogą być jakieś ścinki ?

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Miła administracja. Gracze często pomagają w zbieraniu surowców, dają narzędzia i nie tylko. Zapraszam!

Jak pomogłem to daj "lajka".

To nie boli,a mnie motywuje do pomocy

:)

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Serwer fajnie zbudowany, fajna ekonomia ale administracja tragiczna znacie mnie już trochę osób na forum i wiecie że jestem szczery z swoimi ocenami i nie polecam z poglądu na administracje.Droga administracji zapamiętaj szacunek do gracz i pomoc mu oraz odzywanie się do niego z szacunkiem to podstawa aby na serwerze panowała miła atmosfera :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...