Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki build dla mojej postaci?

JamGrzmot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o status to na początku do 10lv radzę dawać w vit i siłe 1:1 (będzie Ci łatwiej expić do 30lv)

Skille do expa, to te atakujące czyli

smoczy sk. -> strzelający smok -> pomoc

Opublikowano

Jeśli chodzi o status to na początku do 10lv radzę dawać w vit i siłe 1:1 (będzie Ci łatwiej expić do 30lv)

Skille do expa, to te atakujące czyli

smoczy sk. -> strzelający smok -> pomoc

Grałeś ty człowieku kiedyś szamanem? Takie głupoty ciśniesz że aż nie moge na to patrzeć. Siła mu się na nic nie przyda na tak małym lvlu.

Ja bym polecił coś co pomoże ci łatwiej expić. Mianowicie dodając 1 pkt do inteligencji walimy mocniej ze skilla o 8 a 1 pkt. witalności daje nam +40 PŻ i 1pkt. do obrony. Zatem staty powinno się rozdać (pod exp oczywiście) 1Wit:1Int daje nam to sporo obrony i życia oraz przyzwoity DMG. Podsumowując dajemy tak aż osiągniemy 50 wit. a potem maksujemy int. jak wymaksujemy już int do 90 i mamy te wit 50 to dalej maksujemy wit do 90. Potem już tylko punkty do zręczności. MosteR napisał tu straszną głupotę i tacy ludzie mnie wkurzają, błagam was nie wypowiadać się jak nie macie pojęcia.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Jak zaczynasz od zera to lepszy będzei 1:1 INT:WIT, ale jak masz trochę yang na jakieś eq to mozesz 2:1 INT:WIT spróbować. Co do skili to jesem za opcją Pomoc > Błogo > Skowyt. Jak dobijesz 3 skile na m to mozesz sie zacząć zastanawiać co potem. Nie ma co wybiegać w przyszłość bardzo. :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Grasz od zera więc na eq z hp nie będziesz miał od razu kasy, więc staty wit int 1:1. Skille to zależy, bo wbijesz 35lv pomoc blogo na M i ludzie mogą Cie expić za buffy. Tak wgl. to polecam najpierw zarobić inną postacią, bo szamanem nie będzie to łatwe ;)

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

To ma być postać do expa, nie buffania ;X

CZYTAJCIE UWAŻNIE...

Ja ci radze tak:

Strzelający smok ->Pomoc->błogo/smoczy skowyt

ps. Fajnie powielacie odpowiedzi xD (warniki bd)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...