Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] White accolades

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś zaprezentuje nieco inną wersję accolades'ów, niż te które znajdziemy w grze.

Modyfikacja nie została wykonana przeze mnie (choć myślę że jak znajdę czas wykonam podobną modyfikację sam), ale aktualnie wyłącznie ją publikuję.

Screen :

29ekjro.png

Instrukcja :

Plik o nazwie "ui_hud_message.rez" przenosimy domyślnie do :

C:\Nexon\Combat Arms EU\Game

Download :

http://www.speedyshare.com/qsmbe/ui-hud-message.rar

Scan :

https://www.virustotal.com/pl/file/9b16f96c50ac1396a0dc4699f793afb5a6aa1ff87ab2be9e9ab71c70b2f7dee3/analysis/1361371376/
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Było już gdzieś, FrizzEx wstawial

na pewno nie w dziale modyfikacje, ogólnie szukałem bo pamiętam, że tamten koleś wkręcał że sam zrobił tego moda, ale bezskutecznie

Już widziałem gdzieś ten temat na tym forum.. To są accolades z ?No ale plus za wstawke

http://forum.ghbsys.net/index.php?/topic/41904-white-accolades-combat-arms/

to tylko publikacja, o czym pisałem w treści tematu

Modyfikacja nie została wykonana przeze mnie (choć myślę że jak znajdę czas wykonam podobną modyfikację sam), ale aktualnie wyłącznie ją publikuję.

a mod pochodzi z mpgh, a nie ghbsys - tutaj też po prostu ktoś opublikował czyjąś pracę

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ale ty jesteś chłopie zjebany.

@@@@@@@@@@@@

Masz wogóle zgode autora na pobranie?

omomom idę do mamusi się popłakać ;ccc facepalm

tak mam

// chłopczyku, dziewczynko, obojniaku, nie wiem jak tam do cb mama mówi, ale to jest temat publikujący accolades'y a nie do pogawędek, od tego masz PW, którego i tak nie przeczytam, ale przynajmniej będziesz miał satysfakcje, że postąpiłeś zgodnie z regulaminem

//x2 mi działało wszystko...

sygnatura_old.png

Opublikowano

Pozdro, że nawet nie sprawdziłeś, czy działa bo Unbe i Unbe + nie działają mistrzuniu, dlatego ja zrobiłem swoją wersje tego.
BTW dziwne, że autor tak po prostu ci dał, bez wzmianki, o tym, że to jego :x

side_column_image.jpg?v=4e0ce970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...