Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadoxMC [Survival+Frakcje] [Start: 22 luty 2013r] [Czas pracy nad serwerem: 2 miesiące] [Serwer dopięty pod ostatni guzik !] [Czytaj opis !]

Adiseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER STARTUJE: 22 LUTY 2013r. (PIĄTEK) godzina: 17:30 !

MAMY 2 ADRESY IP ! JEŻELI JEDEN CI NIE ZADZIAŁA SPRAWDŹ DRUGI !

IP: paradoxmc.gomc.pl

LUB

IP: spo.owncraft.pl:25933

Witam, przede wszystkim jeżeli jesteście zainteresowani grać na naszym serwerze prosimy przeczytać tą wiadomość do końca !

Pierwsze co powinniście wiedzieć to:

Serwer jest opłacony na 2 lata także nie musicie się bać że serwer upadnie po paru dniach. Mamy zamiar się wybić i przekroczyć grywalność powyżej 500 osób (Wiadomo że w przyszłości). Macie również pewność że nie gracie na serwerze gdzie admini mają poniżej 16 lat.

Krótkie informacje o serwerze:

- Sloty: 33 (Do końca lutego będą zwiększane w 100%)

- Całkowity brak lagów

- Na serwerze nie ma czegoś takiego jak ułatwianie gry graczą przez admina

- Serwer działa 24/7

- Można wejść na serwer z kontem Premium jak i Non Premium

- Jeżeli masz jakieś propozycję, skargi czy też zastrzeżenia napewno żaden admin cię nie zignoruje

- Na serwerze panuje miła atmosfera, pomocni gracze

Dłuższy opis serwera:

Na serwerze jest bardzo dużo przydatnych pluginów których nie możemy wam zdradzić z powodu bezpieczeństwa. Jest to jeden z lepszych serwerów Minecraft. Bardzo często są organizowane turnieje PVP, konkursy. Co godzine jest losowanie, wylosowany gracz otrzymuje wylosowaną itemkę. Każdy gracz ma prawo założyć swoją własną gildię jak i wstąpić do cudzej. Są u nas płatne rangi dzięki którym umilisz sobię grę lecz napewno nie jest tak że kto wysyła pieniądze ten jest najlepszy. Myślimy że wszystko jest dopięte pod ostatni guzik jeżeli będą jakieś usterki prosimy zgłaszać to do właściciela o nicku "Adiseq". Jeżeli decydujesz się grać na naszym serwerze napisz na tym poście w komentarzu swój nick a otrzymasz 5 diamentów.

Pierwsze 2 godziny po starcie PVP WYŁĄCZONE ! (po 2 godzinach PVP zostanie włączone na stałe)

ps. Proszę nie usuwać tego posta, te 2 ip kierują się do jednego serwera !

Opublikowano

Jeżeli decydujesz się grać na naszym serwerze napisz na tym poście w komentarzu swój nick a otrzymasz 5 diamentów.

Mój nick : Graihia

Opublikowano

Hmm co masz do tego hostingu? Jest całkiem niezły... 0 lagów a pozatym mam wykupioną maszyne nie serwer także nie ma o co się bać. Już wkrótce będzie całkiem więcej slotów. Mamy nadzieje że serwer wypali i będzie wam się grało bardzo miło. Pozdrawiam Adiseq

Opublikowano

Spoko, własnie robimy testy serwera. Oczywiście przypominam aby nie było skarg że przez pierwsze 2 godziny serwera PVP wyłączone !: D Czyli w piątek o 17:30 STARTUJEMY ! A o 19:30 włączamy PVP ! Pozdrawiam

Zapomniałem dodać iż 5 minut po starcie maszyna wylosuje jedną osobę która otrzyma VIP'a !

Opublikowano

No widze że całkiem niezła grywalność będzie ; > Oby tak dalej jeżeli możecie porozsyłajcie linki z tym postem.

Opublikowano

Jak twoi koledzy chcą też 5 diaxów niech tutaj się zgłoszą a nie 1 wypowiedź na 5 nickow... ps. STARTUJEMY ZA 1.5H

Opublikowano

Hmmm... może być ciekawie ;)
mój nick : TMastreekPL
powodzenia z serwerem tak wogóle :P

... Chciałbyś/ałabyś przeczytać coś ciekawego na mojej sygnaturze, wybacz. Nie mam pomysłu !!! ... :P

Opublikowano

Takie pytanko :D . Czy beda sklepy ?

Czy diaxy z stona ? Czy z rudy ?

Jesli nie bedzie sklapow i diaxy itd z rudy to bd nakurwial :D

Przybij Piątke [5] :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...