Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KONTO ZAMIANNA

jezioziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeśli nie może być taki temat proszę usunoć ale niechce bana

MAM TAKIE PYTANIE O ZAMIANIE KOND CZY CHCIAŁBY SIE KTOŚ ZAMIENIĆ DAM 33lvl+g36 k1 ale ma retail famas moge dać screna itp

Opublikowano

Na allegro szprzedaje 300-400 zl pojdzie i zalezy jakie ratio. A jak chcesz sie zamieniasz to czego wymagasz w zamian jaki lvl itp.....

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

Ja mam tylko m134 retail z 26lvl'em ;/

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

kurde ludzie!!! OBUDŻCIE SIĘ!! PISAŁEM JUŻ ŻE ON W KONIA ROBI LUDZI!!! nie piszcie do niego on wam nie da konto ale wam ukradnie!! opamiętajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano
kurde ludzie!!! OBUDŻCIE SIĘ!! PISAŁEM JUŻ ŻE ON W KONIA ROBI LUDZI!!! nie piszcie do niego on wam nie da konto ale wam ukradnie!! opamiętajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Daj jakies dowody na to a nie "juz wam pisalem" gdzie ? Bo napewno nie w tym temacie nie pisz tak bez sensu tylko napisz on oszukuje mam dowody daj dowody i po sprawie.

TOMEK SORRY WIDZIALEM W INNYM TEMACIE ZE ROBIL LUDZI W HU**A TAKZE MYSLE ZE NIKT Z NIM NIE POWINIEM WOGOLE ROZMAWIAC ALE ROBICIE JAK CHCECIE.WOLNY KRAJ xD

Opublikowano

spoko chcę dla was dobrze przeszukaj tematy stworzone przez niego (HACK PREMKI CZY COŚ TAKIEGO) to zobaczysz co pisalem ale jak jestes naiwny to pisz. przekonacie sie wszyscy ale bedzie juz za póżno. MĄDRYM TYLKO RADZĘ NIE PISZCIE DO NIEGO DOWODÓW NIE MAM ALE DUŻO OSÓB SIĘ O TYM PRZEKONAŁO NAWET SAM ZNANY GRACZ XXWACHUXXX ON WAM MOZE POTWIERDZIC.

Opublikowano
TOMEK SORRY WIDZIALEM W INNYM TEMACIE ZE ROBIL LUDZI W HU**A TAKZE MYSLE ZE NIKT Z NIM NIE POWINIEM WOGOLE ROZMAWIAC ALE ROBICIE JAK CHCECIE.WOLNY KRAJ xD

NIE POWINNO SIE DO NIEGO NAPISAC ANI JEDNEGO SŁÓWKA ON NA TO CZEKA!!! TO JEST DZIECKO!!!

Opublikowano

dzisiaj albo jutro zdobędę jego IP i skończy się dziecku bawienie się czyimś kosztem. już ja to załatwie niedługo (nie wie nawet z kim zaczął, mówiąc krótko trafił na porządną przeszkodę) ale w tym czasie nie piszcie do niego!!!

spoko już nie będę spamować ale widać że dużo nie wiecie o hackach z poza gry War Rock

• Dodaj nową pozycję...