Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe RPki bug

Valtaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak kolega up napisal, teraz co drugi gimb bedzie latal ze skorkami

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Już nie działa .A wszyscy niech przygotują kasę na mandacik a i nich już robią nowe konta . ;]

@PS - ja tego nie używałem . To jest głupie i nie fair .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jakos jak wprowadzili "Debit card" w platnosciach to żadne dziecko neo nie bekło :) A wierz mi duzo osob nabilo sobie kilkadziesiat tysiakow RP

bez yt.

Opublikowano

@up to był bug a to jest poważny problem nie tylko ,,lol'a'' ale też paypal'a poczytaj na twitterze

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

To jest pewne że sie na tym poślizgniecie beka tylko z ludzi którzy ślepo wierzyli że nic ich nie spotka i ładowali po 50krp.

Fajnie sie do tej pory układało teraz poczekamy jakiś czas i wyjdzie jak bardzo wam to sie nie opłacało ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up. Moj kumpel podczas ostatniego bugu nabil 50k rp i bana nie mial. Na innych kontach po 10-20k. Ja osobiscie kupilem jedna paczke RP za 20 euro na 2 konto. Pozyjemy zobaczymy ale twierdze ze bana nie bedzie :)

bez yt.

Opublikowano

Ban może być przewidziany dla osób, które "doładowywały" 5 razy, nabijając dość dużo RP. A to że raz ktoś na smurfie/maine spróbował czy to faktycznie działa to może to się skończy ostrzeżeniem, nic więcej.

Opublikowano

Em dobra zrobiłem za 10 euro mogę za to beknąć w postaci kary pieniężnej itd ? czy tylko ban ?

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Może działa, może nie.

Nie ma sposobu by ominąć bana, jak tak bardzo się chwalicie sposobami na "uniknięcie" bana to riot może mieć dziś wasze IP.

Temat to spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...