Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe RPki bug

Valtaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa,

Nie interesujcie się już :>

Działa, jak nie umiesz przepisywać liczb, to sry bro twój problem, a że potem inni będą płakać na bany, to ich problem.

Zamkneli temat, bo jakiś pseudo-admin sobie ubzdurał że nie działa.

//Pseudo admin tu jest :ninja:

Boje sie dzisiaj w nocy walić :O wszędzie patrzą.

Opublikowano

Żeby każde dziecko biegało ze skórką? Wybacz, ale jeśli napisze to tutaj, to każdy random będzie to wiedział, a jeśli napisze to komuś na pw to ktoś napisze to komuś ktoś komuś a ten ktoś znowu komuś, i tak znowu wszyscy to wiedzą.

Btw. przy starym bugu z kontem w holenderskim banku też to działało, że kilka kont nie dostało bana, więc myślcie ;).

// Nie, nie powiem nikomu tego na pw bo "obiecuje że nikomu nie powiem"

Opublikowano

Nie działa już @UP Ty sie nie chwal że wiesz jak i tak wiesz że nie działa.

Wprowadzili jakies zabezpieczenie na koncu i nieda sie sfinalizowac tego :D

Opublikowano

Nie działa już @UP Ty sie nie chwal że wiesz jak i tak wiesz że nie działa.

Wprowadzili jakies zabezpieczenie na koncu i nieda sie sfinalizowac tego :D

Chcesz sie założyć o 100 dolanów że po fali mass banów etc. będe miał konto z milililijonem erpekuf?

@down

Może od razu podaj mi numer konta, to ci wyśle 821903810298310 zł co? Myślisz że dam ci passy? wyjdź.

a po 2 w poscie wyżej napisałem:

"przy starym bugu z kontem w holenderskim banku też to działało, że kilka kont nie dostało bana, więc myślcie"

poszperaj w google, a nie jesteś pieprzonym polaczkiem który dostał RP za darmo i jeszcze narzeka.

Opublikowano

Jak komuś nie działa to zmiana IP / zmiana komputera / reinstall lola powinno pomóc.

Mi na laptopie pomogło ostatnie.

Opublikowano

Działa bez problemu kilka kont obdarowanych

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Cześć, dzięki że się ktoś zainteresował ;-)

Od razu zastrzegam, że NIE MOŻNA dać sobie samemu tych RP, polega to na podarowaniu RP kumplowi (nie musicie ich mieć, bo dopiero je "zrobimy"), po czym zaufany kumpel odda Ci Twoje RP poprzez centrum prezentów w LoLu w postaci skórek / bohaterów. Ja zazwyczaj dzielę się z kumplami po równo ale kwestia umowy. Tak więc musisz mieć kumpla godnego zaufania, który jest na Twojej liście znajomych przynajmniej przez 2 tygodnie i ma przynajmniej 10 lvl, czy tam 20 lvl. Nie pamiętam dokładnie, ale takie są po prostu warunki.
A więc: wchodzisz na stronkę
http://fake-it.biz/?data=de i odświeżasz ją, posłuży nam ona do generowania danych. Interesuje nas tylko lewa kolumna z danymi! Teraz wchodzisz na sklep LoLa, w Centrum Prezentów i klikasz Podaruj znajomemu RP, -> Podaruj RP, -> wybierasz zaufanego kumpla z listy i przechodzisz dalej. Wybierasz metodę płatności PayPal, kwota 20 Euro (3600 RP). Wtedy przenosi nas do wypełniania jakichś głupot ;> Zrobiłem zdjęcia ze wskazówkami jak należy je wypełniać.
1.
http://www.tinypic.pl/k6dh6du7z519
2. http://www.tinypic.pl/kroogyh5x1o8
Jeśli nie chce przechodzić dalej to znaczy, że coś źle wypełniłeś i proszę to sprawdzić. Wypełniasz oczywiście danymi ze stronki która ci je wygenerowała (podałem ją powyżej). Po przebrnięciu przez te formularze jeśli wyskoczy coś innego niż biała stronka, na której powinny być dwa przyciski Weiter - jeden na górze, a drugi na dole, to znaczy że już jest coś źle i ci nie zadziała. Ja zawsze klikam ten na dole ale nie wiem czy jest jakaś różnica. I teraz właśnie decydujący moment - jeśli wyjdzie okienko z lola z przyciskiem w prawym dolnym rogu "Zrealizuj zamówienie" czy coś takiego to znaczy że się udało, klikamy ten przycisk i twój kumpel właśnie otrzymał RP. Dlatego też warto mieć przyjaciół xD Teraz wystarczy się tylko podzielić RP poprzez przekazywanie skórek lub bohaterów poprzez centrum prezentów

Zaznaczam że skopiowałem z innego tematu .

Jeżeli Ci nie działa za pierwszym razem musisz spróbować drugi innymi danymi.

Opublikowano

a po 2 w poscie wyżej napisałem:

"przy starym bugu z kontem w holenderskim banku też to działało, że kilka kont nie dostało bana, więc myślcie"

poszperaj w google, a nie jesteś pieprzonym polaczkiem który dostał RP za darmo i jeszcze narzeka.

Hehe, wystarczy poszperać na forum ,żeby się dowiedzieć jak ludzie uniknęli bana zeszłym razem, chyba z 4 razy pisałem :]

@działa ten bug jeszcze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...