Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Przeniesienie złota

RdVcorn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokonałem zakupu Złota/czołgu Premium na niewłaściwym koncie, co mogę zrobić?
Jeżeli dokonałeś zakupu będąc zalogowanym na inne konto

Prosimy skontaktować się z Działem Obsługi klienta. Wystarczy wysłać zgłoszenie za pomocą naszej strony internetowej: https://support.worldoftanks.eu/index.php?/Tickets/Submit

Ważne! Pamiętaj aby przesłać zgłoszenie z konta, na którym wykonałeś tę transakcję!

[Zwrot może być dokonany tylko pod warunkiem, że Złoto i/lub czołg Premium nie zostały jeszcze wykorzystane!]

Aby udzielić Ci pomocy, będziemy potrzebowali następujących informacji:
Adres email, na którym dokonałeś zakupu.
Data i czas płatności.
Metoda płatności (Karta kredytowa, SMS, etc.).
Wybrany partner finansowy (PayPal, Mopay, etc.).
Potwierdzenie dokonanej płatności (wyciąg z banku, billing, etc.). Prosimy pamiętać o usunięciu wszelkich poufnych informacji!

Potrzebne będą również informacje, pozwalające zweryfikować, że jesteś właścicielem konta:
Data rejestracji konta.
Nazwa dostawcy Internetu, w momencie gdy konto zostało zarejestrowane.
Miasto rejestracji konta.

Aby móc przesłać nam potwierdzenia płatności, kliknij w „Dodaj Plik”. Znajdź właściwy plik (w formacie .jpg lub .pdf), pamiętając, że nie może być większy niż 2 Mb.
76561198001815076.png
Opublikowano

To co napisał Xanter przeczy temu ;)

Najwidoczniej chyba można bo to co wkleiłem znalazłem na stronie supportu. Zresztą zawsze można się tłumaczyć że zamiast na swoje konto, złoto się przypadkowo kupiło na konto brata/siostry/whatever

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie istnieje ban za multikonto ja osobiście takie posiadam i nic. Można dostać bana za konto dzielone z kolegą/bratem/siostrą itp

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...