Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zobacz: ■ [Reaktywacja V3]Craft-City[BetaTesty] ■ [1.4.7][SV+Frakcje][70S][Dedyk]

Kaszana1p2l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekujemy za pozytywne opinie, staramy sie jak mozemy lecz, po kilku minutach weszlo kilka nie doswiadczonych graczy ktorzy na dzien dobry niewiadomo skad Chcieli byc adminem.. hmm,...

Opublikowano

@Marviin32
Twoj banalny post zostal zgloszony... A wogule wasz serwer to jakas porazka, z tego Co mi znajomy przekazał, administracja 12lat+/-, i napewno nie macie udostepnionych 6gb ram bo lag za lagiem:). Pozdrawiam [PS: My mamy mozliwosc zmiany ilosci Ram do 32, jednak nie korzystamy z tego poniewaz zbyt mala liczba graczy]

Co do serwera:
Nabór na moderatora otwarty
Piszecie podanie tutaj w temacie
Wzór:
Nick:
Ilosc Godzin Przegranych na serwerze: (min.48h [2dni])
Dlaczego chcesz być u nas moderatorem?:
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrac:
Osoby ktore napisaly podania na moderatora , lecz nie dostały się do Teamu Craft-City, maja szanse wygrac V.I.P na 14 Dni. Oczywiscie nie wszystkie tylko pierwsze 3 osoby;)

Pozdrawiam , Zapraszam.

Opublikowano

Wzór:
Nick: LiderPL
TeamSpeak + Mikro : Oczywiscie. Mikro Tez.

Ilosc Godzin Przegranych na serwerze: (min.48h [2dni]) 3 godziny narazie.
Dlaczego chcesz być u nas moderatorem?: Chce pomoc w rozbudowie serwera, dodac kilka nowosci ktore pomoglyby graczom, a takze Adminom. Zareklamuje serwer na YouTube i takze na innych forach typu MPC.
Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrac: Miialem wiele razy serwa ktory dawal rade. Gracze grali i chwalili go. Takze jestem cierpliwy, ogarniety. Mam dosc pomyslow zeby pomoc.

Pozdrawiam LiderPL

Opublikowano

Wzór:

Nick: LiderPL

TeamSpeak + Mikro : Oczywiscie. Mikro Tez.

Ilosc Godzin Przegranych na serwerze: (min.48h [2dni]) 3 godziny narazie.

Dlaczego chcesz być u nas moderatorem?: Chce pomoc w rozbudowie serwera, dodac kilka nowosci ktore pomoglyby graczom, a takze Adminom. Zareklamuje serwer na YouTube i takze na innych forach typu MPC.

Dlaczego akurat Ciebie mamy wybrac: Miialem wiele razy serwa ktory dawal rade. Gracze grali i chwalili go. Takze jestem cierpliwy, ogarniety. Mam dosc pomyslow zeby pomoc.

Pozdrawiam LiderPL

Hmmm Skads Cie znam

mca.png

Opublikowano

Polecam serwer, chociaż to jeden z tzw. " Factions" to gra się na nim bardzo dobrze. Administracja jest kulturalna a co za tym idzie łatwo się z nią dogadać.

edit. przypadkiem drugi raz napisałem posta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...