Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] WinRar i part parta ;]

Amok9134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam problem. Niedawno mój kolega pobrał grę o rozmiarze 30gb. Podzielił ją na party i wgrał na płytki, niestety w jednym z partów jest jakiś błąd ( naprawa archiwum nie postępuje ) i nie da się go zgrać. 5 na 7 partów z płytek dało się grać, ale pozostały jeszcze dwa z owym błędem. Kolega ma zapasową kopie tego parta na dysku, lecz nie wejdzie on na pendrajwa 8gb, bo zabiera ponad 4,4gb , a komputer nie pozwala zgrać aż tak dużego pliku na raz. Czy da się jakoś podzielić WinRarem Parta na jeszcze powiedzmy 2 idetyczne part??? Szukałem już w internecie ale nie natrafiłem na taki temat.

Opublikowano

To spróbuj zrobić part parta i dwa party połącz w parta i potem próbuj, ale jest większe prawdopodobieństwo że będzie jakiś błąd.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

jak nie ma ! każde zrobione archiwum traktowane jest jako plik

zaznaczyć , dodaj do archiwum, zapisać pod jakaś nazwą, określić rozmiar partu i gotowe , by szybko zrobiło wyłączyć kompresje

myśleć ludzie, MYŚLEĆ !

na pena też wejdzie bez problemu w kilka sekund tylko wpisać : convert LITERA_USB_DYSKU: /FS:NTFS

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...