Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co o tym sądzicie

Krochy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tych ćwiczeniach sądzicie?

Po miesiącu by coś było?

Osobiście ostatnie ćwiczenie rzuca mną jak nie wiem i nie potrafię tego prawidłowo zrobić

Opublikowano

Jak dla mnie ćwiczenia obciążające kręgosłup to głupota, no chyba że robisz np. 70 brzuszków na dzień/2 dni. Osobiście preferuje bieganie chociaż nigdy nie robiłem tego po to żeby chwalić się brzuchem. Czy będą efekty po miesiącu to zależy od Twojego organizmu i obecnego stanu.

Opublikowano

Pewnie będzie efekt. Widać, że ćwiczenia bezpośrednio działają na mięsnie brzucha, więc na pewno będzie efekt. Troche diety i będzie dobrze.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Oj to bedzie bolalo:/

Z takim podejściem niczego się nie osiągnie.

Jeżeli chcesz się zabrać do takich ćwiczeń wmawiaj sobie, że ból to Twój przyjaciel, a nie wróg.

Co do samego pytania zawartego w temacie to efekt będzie, jeżeli będziesz na specjalnej diecie (pamiętajmy, że same ćwiczenie nic tu nie dadzą) no i jeżeli nie masz teraz brzucha. Z masy tłuszczowej nic nie wyrzeźbisz.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...