Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry multiplayer

Turek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam ciekawych gier multiplayer, żeby można było pograć z kumplami. Nie muszą być najnowsze ;) Nie chodzi mi o metiny itp. tylko coś na zasadzie Heroes 3, Q3. I najlepiej, żeby multi śmigało na piracie :)

Za ciekawe propozycje polecą lajki.

Opublikowano

Działa multi na piracie? :P Nie muszą być to takie same gry, wystarczy, żeby można było pośmiać się na skypie :) Mogą to też być starsze gry :)

Opublikowano

Polecam CrossFire :)

Jest tutaj na forum :0

Można grać z kolegami , założyć własny clan oraz zarabiać na bronie jak je kupować :)

Opublikowano

Nie chodzi mi o metiny itp.

Tylko takie gry, gdzie mogę grać ja i moi znajomi, a nie jakieś cipeczki, których i tak nie znam. :P

Opublikowano

Nie wszyscy mają super statki, żeby odpalić nowsze tytuły :/ Nie chodzi o grafikę, tylko o grywalność i zabawę :)

Opublikowano

Ja Ci polecę grę, można powiedzieć z nowszej półki, gra- mmorpg (strzelanka), w której jeden kontynent (są 3) jest jak 40x 1 mapa w BF. Na jednym serwerze (na raz) mogą grać tysiące ludzi. No dobra do rzeczy ... gra nazywa się PlanetSide 2 Bardzo, ale to bardzo dużo możliwości ataku/obrony (chodzi o taktyke), po prostu możesz się pobawić jak na wojnie :P Znajomi+TS jak najbardziej, jest to gra zespołowa, aczkolwiek snajperka w dłoń+ niezły camp= świetna gra solo, obejrzyj sobie gameplay, gra moim zdaniem kładzie na kolana wszystkie gry mmofps które powstały dotychczas :P

@

Zapomniałbym o świetnej grafice :)

Opublikowano

Nie wszyscy mają super statki, żeby odpalić nowsze tytuły :/ Nie chodzi o grafikę, tylko o grywalność i zabawę :)

tibia

slender online

nic wiecej bo na wszystko wiecej musisz miec statek

Opublikowano

tibia

slender online

nic wiecej bo na wszystko wiecej musisz miec statek

Heroes 3, Q3, AoE 1/2 - tyle zabawy, a jakoś te gry nie są zacofane o 10 lat :)

lol, majnkrawt,

raport :)

Opublikowano

team fortress 2 nie ma jakiś pro wymagań na moim dziadku chodzi.
serious sam stare ale jare, typowy mózgojeb ^.^

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

NO DO CHUJA WAFLA NIE NAUCZYLI WAS CZYTAĆ?

Nie chodzi mi o metiny crossfire nfs world lol chuje muje dzikie węże itp. - z tym mi wypierdalać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...