Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] VirtualMT2 - Oszukany Serwer!

kirov2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawiam Serwer VirtualMT2. Osobiście nie polecam. Przedstawiam moją historie gry na tym serwerze w tym temacie i opinię wraz z argumentami. Grałem tam prawie od początku serwera. Zrobiłem dobre eq na wysokie lvle na dwie postacie. Przyznam osobiście, że zrobić tam eq to nie lada sztuka, gdyż % ulepszania jest tak mały że aż szkoda gadać. Właśnie dlatego znudziło mi się już to ciągłe palenie. Napisałem pożegnanie na forum Virtuala. Miałem sobie dać na jakiś czas spokój z tą grą. Ale to czego doczekałem się na koniec gry ze strony Administracji i głównego Administratora gry to przechodzi ludzkie pojęcie. Po napisaniu pożegnania Admin zbanował mi postacie i postanowił je usunąć w ciągu 2 tygodni. Gdy chciałem wejść na grę popisać ze znajomymi zastałem zbanowane konta. Natychmiast postanowiłem skontaktować się z Adminem. Niestety nie mogłem go złapać, jakby mnie unikał (wcześniej nie było z tym problemu). Jakoś udało mi się go dorwać na tsie po 2 dniach. Wymigiwał się tym, że każdego banuje za koniec gry i usuwa postacie. Jest wielu świadków na to ze to nieprawda. Osobiście na Forum Gry zakończenie pisało wiele osób i jakoś na ich postaciach ktoś dalej grał. Admin z wielką łaską powiedział mi, że w drodze wyjątku jak chcę wrócić do gry może mi udostępnić nicki moich postaci (zabawne) i mogę zagrać od nowa. Mimo mojej chęci powrotu do gry kont nie odzyskałem. Napisałem temat na Forum Gry odnośnie tego zajścia, by się ludzie tam grający wypowiedzieli w tym temacie. Niestety

Admin zamknął temat, a mnie zbanował na Forum. Założyłem drugie konto, aby dać szansę innym się wypowiedzieć odnośnie danego tematu. Powtórzyłem temat i dodałem, że Admin zbanował mnie i zamknął temat, nie dając szansy innym graczom na wypowiedź. Dostałem bana za podwójny temat taki sam na 30 dni. Mam SSy z pierwszego tematu, które poniżej przedstawię. Jest jeszcze dużo rzeczy do powiedzenia na temat tego serwera oczywiście negatywnych, ale może zajmijmy się tym tematem.

Oto link z forum: http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?/topic/42608-admin-i-jego-caly-oszukany-serwer/\

W razie gdyby został usunięty temat Zostawiam wam ss na załączniku

Zapraszam Do Udziału W Tej Dyskusji Będę Odpowiadać Na Dalsze pytania Dotyczące Serwera.

post-364680-0-15253500-1361382167_thumb.jpg

post-364680-0-65965800-1361382179_thumb.jpg

post-364680-0-93755000-1361382187_thumb.jpg

post-364680-0-34088500-1361382196_thumb.jpg

post-364680-0-48016700-1361382205_thumb.jpg

post-364680-0-52798200-1361382212_thumb.jpg

post-364680-0-66406100-1361382222_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...