Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParadiseCraft - Survival + Frakcje

razor322231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

diamond-pickaxe.pngParadiseCraftdiamond-shovel.png

Informacje.png

strzalka.gifTYP:Survival - Frakcje

strzalka.gifSloty:40

strzalka.gifIP:paradisecraft.csrv.pl lub s140.csrv.pl:28670

strzalka.gifPotwory:Tak

strzalka.gifZwierzęta:Tak

strzalka.gifPvP:Tak

strzalka.gifPremium:Nie

strzalka.gifNether:Tak

strzalka.gifBialaLista:Nie

pluginy.png

Pluginy dobrane odpowiednio aby można było komfortowo grać na serwerze ;)

Administracja.png

HeadAdministratorzy:
- RaZoR32221
- Rebelde
Administratorzy:
- Faroxim
- Katahin

- Oxen

InformacjeDOT.png

Portal: www.paradisecraft.ugu.pl
Forum: www.forum.paradisecraft.ugu.pl
TeamSpeak3: 185.5.96.189
Mumble: mumble.csrv.pl port:21896
UWAGA KONKURS! Na rozpoczęcie dajemy interesujący konkurs. Polega on na reklamie serwera na różnych forach. Linki do reklam należy przesyłać do mnie na PW. Osoba, która da najwięcej reklam wygrywa konto VIP, za drugie miejsce konto JuniorVip. Konkurs trwa do 24.02.2013 do godziny 15:00.

Zapraszamy na serwer oraz teamspeaka 3!

Opublikowano

Server wogole ma dobra Administracje..Ale wszyscy cheatuje...Nie polecam..

Dzięujemy za dobrą administracje, niestety cheaterów nie da się wytępić w 100% ale ciągle z tym walczymy

Opublikowano

Server wogole ma dobra Administracje..Ale wszyscy cheatuje...Nie polecam..

Tak jak razor napisał dziękujemy za Administrację ale proszę Cie pokaż mi serwer gdzie nie ma cheatera to na prawdę będzie cud... Cały czas z tym walczymy obserwujemy graczy, nie siedzimy bezczynnie...

Opublikowano

@ref Serdecznie zapraszamy oraz zachęcamy do udziału w konkursie więcej informacji www.forum.paradisecraft.ugu.pl. Prosimy także abyście zapraszali znajomych. Na pewno będzie grało się lepiej! ;)

Opublikowano

Miła Administracja w 50%

Gildie w 100%

Cheterzy jakieś 75% graczy

Niemili gracze ok. 68%

Eventy no dosyć często

Fajne eventy tak ni za bardzo (głupi labirynt (2 razy przeszedlem 1 i nawet nagrody nie dostałem)

Błędy troszke tego jest

fałszywa sojusze ok 80%

Piękne budowle tak w 30%

Polecam ludzią którzy mają strasznie długą cierpliwość!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Miła Administracja w 50%

Gildie w 100%

Cheterzy jakieś 75% graczy

Niemili gracze ok. 68%

Eventy no dosyć często

Fajne eventy tak ni za bardzo (głupi labirynt (2 razy przeszedlem 1 i nawet nagrody nie dostałem)

Błędy troszke tego jest

fałszywa sojusze ok 80%

Piękne budowle tak w 30%

Polecam ludzią którzy mają strasznie długą cierpliwość!!!!!!!!!!!!

Gratuluję matematyki. Ja tylko 50% potrafię obliczyć ;)... Hmmm... Miła Administracja w 50%.. hmm to Chyba z nami nie pisałeś...

Cheaterzy na każdym serwerze się znajdą i przypuszczam, że nawet Ty masz X-Ray`a ale nie chce osądzać. Fajne eventy.. hmm to daj pomysł na event a co do tego punktu powinieneś wiedzieć czemu nie dostałeś nagrody ;)... Błędy znajdą się wszędzie jesteśmy przecież tylko ludźmi. Załóż swój serwer to zobaczysz, że nie jest tak łatwo... Fałszywe sojusze nie rozumiem co masz na myśli my nie odpowiadamy za graczy i wasze układy... Piękne budowle... hmm nigdy nie byłem jakimś budowniczym lecz chcieliśmy zrobić coś prostego nie przesadzonego ale tak aby nie szukać wyjścia ze spawnu przez niewiadomo ile... a co za tym idzie jest przynajmniej dobre oznaczenie wysztkiego regulaminu, informacji o serwerze itd ;).

Jeżeli Ty piszesz coś takiego tylko dlatego, że nie dostałeś nagrody bo za wcześnie wystartowałeś to chcę Cie pozdrowić ;)... Zapraszam normalnych graczy na ten serwer gdyż razem możemy wszystko. Zapraszajcie znajomych ;)...

Opublikowano

Na normalnym serwerze chociaż stawiają tabliczke na której jest napisane np. "Event jeszcze nie rozpoczęty prosze o poczekanie na start"

Co do cheatów nic nie mam ale wczoraj ponad połowe serwera oskarżaliście o killaure

Fałszywe sojusze ta informacja niemiała być dla was tylko dla tych co trafią na ten posta.

Wszystko zbudowane w stylu nudno minecraftowym a szczególnie mur na farmie.

"aby nie szukać wyjścia ze spawnu przez nie wiadomo ile"Ja jakoś byłem na fajnym serwerze

IP: fb.crafted.pl

I co wielka budowla i wszystko łatwe do znalezienia wyjście ze spawnu od razu widać, fajne eventy, miła administracja,konkursy,mało błędów!!!

Opublikowano

@up Pytałeś się parę razy, my też mówiliśmy a ty nic

Ty pierwszy krzyczałeś, żebym banował kogoś bo mają killaure

Mur na farmie jest po to, żeby nie bić się z zza pvp

Jeśli nie chcesz grać to nie musisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...