Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug email

mydło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy posiada ktoś działając BUG NA MAILA. Z tego co słyszałem to działa stary bug kamela?

Za info daje +

A jeśli nie działa ten kamela to czy ma ktos jakis nowy bug jest tak to prosze podeslac na priv

z góry dziekuje

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Nie ma i nie będzie nigdy takiego a mógł być nam wyjawić po co ci ten bug nawet jak by był .? Bo ciekawi mnie to po co ludziom taki bug ?.

Opublikowano

Żeby go sobie na ścianie powiesić jeju co za pyytania -.-

I jest bug na maila nie wprowadzaj ludzi w błąd

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Żeby go sobie na ścianie powiesić jeju co za pyytania -.-

I jest bug na maila nie wprowadzaj ludzi w błąd

To go podaj to też skorzystam a nie się chwalisz że masz .

Opublikowano

To go podaj to też skorzystam a nie się chwalisz że masz .

Wiesz że kury znoszącej złote jaja się nie zarzyna nie ? Nie powiedziałem że mam , może mam może nie mam nie wasz interes ;) Ale napewno posiadacz tego buga nie da go za jakiegoś marnego "+"

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jest/był bug na mejla, że można było go zmieniać bez potwierdzania na skrzynce.

1. Logujemy się na konto:

a. Jeżeli mamy nick i hasło to normalnie poprzez stronę DarkOrbit -> Link

b. Jeżeli posiadamy tylko aktualny SID od konta to logujemy się poprzez:
Linki zostały ukryte przed goścmi, zaloguj się albo zarejestruj aby je zobaczyć.

----------------------------------------------------------
 xxx - skrót serwera, np. pl1, int5, us3 itd.
 yyy - aktualny SID od konta

2. Przygotowanie Session ID (Jeżeli zalogowałeś się poprzez SID to omiń ten punkt, bo przecież posiadasz już Session ID )

a. Po zalogowaniu się na konto jesteś an stronei głównej. Kliknij PPM a następie z rozwiniętej listy wybierz Pokaż źródło strony:

b. W otwartym oknie wciśnij jednocześnie klawisze CTRL + F, na dole okna ukaże się pasek wyszukiwania, wpisz w niego frazę 'sid'

c. Skopiuj ciąg znaków pomiędzy '=' ,a "

3. Oszukanie systemu  (fajna nazwa )

a. Szykujemy sobie link:
Linki zostały ukryte przed goścmi, zaloguj się albo zarejestruj aby je zobaczyć.

xxx - skrót serwera, np. pl1, int5, us3 itd.
 yyy - aktualny SID od konta

b. Kopiujemy go

c. Wylogowujemy się z konta poprzez przycisk LOGOUT.

d. W pasek adresu wklejamy nasz link i naciskamy enter. Znów jesteśmy na koncie. Wchodzimy w 'Zmień dane osobowe' i powinien wyskoczyć taki błąd:

Nie martwice się. Wszystko jest w porządku.

4. Zmiana e-maila bez potwierdzania na starym.

W tym momencie właśnie przyda nam się program FireBug.

a. W oknie z błędem naciskamy PPM -> Zbadaj element:

b. Na dole przeglądarki pojawi nam się nowa ramka, suwakiem przesuwany do góry i zaznaczamy <body>, a następnie wciskamy button 'Edytuj'

c. Możemy teraz edytować zawartość <body>. Na początku zaznaczamy wszystko i usuwamy! Strona powinna zmienić kolor na czarny.

d. W puste okienko po usunięciu zawartości <body> wklejamy ten kod:
Ta treść została ukryta przed goścmi.

BARDZO WAŻNE!
 Zmieniamy w tym pliku SID w dwóch miejscach! - sid=... i dosid=... (wklejamy tutaj sid konta na którym chcemy zmienić e-mail.)
 clsid=... zostawiamy tak jak jest, nie ruszamy tego.

e. Pojawiają się dziwne literki ale to nie szkodzi. W puste miejsce wpisujemy nowy adres e-mail konta, a następnie naciskamy drugi przycisk.

Pojawia się błąd, jednak wszystko jest w porządku. E-mail został natychmiastowo zmieniony, bez jakichkolwiek potwierdzeń

To cytat z innego forum, jak zmienić mejla bez potwierdzania- Poszukajcie w google to znajdziecie ten temat ja nie chce robić reklam. Ja natomiast stosowałem inny sposób, którego wam nie opiszę, bo jest zbyt łatwy, ale ten co podałem też działał przynajmniej jakiś czas temu, bo zmieniłem tak mejla na moim koncie :)

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Ten Twój opis zmiany maila nie działa od roku, masz przestarzałe informacje, obecnie chodzą pogłoski o nowym, w którym jeśli mamy dostęp do konta, to logujemy się na nie i wbijamy na nowy serwer i z niego zmieniamy dane (nie wiem, nie testowałem, tylko słyszałem)

Opublikowano

Ten Twój opis zmiany maila nie działa od roku, masz przestarzałe informacje, obecnie chodzą pogłoski o nowym, w którym jeśli mamy dostęp do konta, to logujemy się na nie i wbijamy na nowy serwer i z niego zmieniamy dane (nie wiem, nie testowałem, tylko słyszałem)

Przecież napisałem, że jest lub był bug pod podaną instrukcje...A z tym serwerem, to prawda, bo mój kumpel z klanu tak robił jak zapomniał mejla do konta na seprom. Przynajmniej działało w grudniu.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Przecież napisałem, że jest lub był bug pod podaną instrukcje...A z tym serwerem, to prawda, bo mój kumpel z klanu tak robił jak zapomniał mejla do konta na seprom. Przynajmniej działało w grudniu.

prosta instrukcja:

1. sprawdź czy coś działa

2. jeśli działa i chcesz daj, jeśli nie, nie marnuj cudzego czasu na pierdolenie się w sprawdzanie.

1.jpg

Opublikowano

Nie działa

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Ale wy jesteście kurwa pierdolnięci, myślicie, że napiszecie 1 temat i ktoś buga na meila wstawi ? buhaha, zawsze tak było kurwa, jakiś idiota wstawił bug na palladium, tydzień później usunęli, tak było ze wszystkim, dlatego nie myślcie,że ktoś wam poda.

//Musisz używać tyle wulgaryzmów ?

Odpocznij 24h.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

prosta instrukcja:

1. sprawdź czy coś działa

2. jeśli działa i chcesz daj, jeśli nie, nie marnuj cudzego czasu na pierdolenie się w sprawdzanie.

1. Działa, bo sprawdzałem na testowym koncie.

2. Jesteś śmieszny, że ja coś tu na forum zapodam, żeby za tydzień mi jakieś bugi usunęli? Dałem inny sposób, który myślałem, że działa, bo kiedyś działał, a skoro tobie się nie udało, to bardzo mi przykro, widocznie już nie działa :)

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...