Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elitewar] Prywatny Serwer

Venraven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiesz na elitewar sa przynajmniej jakies bronie gold red ale i tez nie tylko bo tez masz premke świętną zabawe a co do bugow to na wrpsp tez sa i to wiecej niz myslisz graj sobie na tym wrpsp ale ten server jest tak naprawde sofniety bo nikt na tym servie gm nie robi cos takiego jak aktualizacja nie dodaja nic zadnych broni map premek ze sobie kupic np celownik lub fleche /m14 lub cos innego oni tego nie zrobila bo sa dziecmi wiec oczym my tutaj gadamy

Co do tych bugów na WRPSP.

Być może on są, ale zrozum - nie przeszkadzają w grze !

A na infinitywar jest ich full i właśnie one psują fajną grę.

Po co mi bronie z kolorkami ? Skoro na WRPSP mogę kupić takie same ale klasyczne, bez kolorków ? Taki sam damage, recoil td.

Po co mi jakieś celowniki ? Flash i m14 psują tylko gre...

Oni tego nie robią bo wolą dopracować szczegóły niż jakieś bzdety dla dzieci.

Więc gadamy tu o porządnym serwerze ( tj. wrpsp )

Robią nową stronę internetową, przenoszą na nowego clienta ;f

Jeszcze dodam coś od siebie, pisałem z kamelem i mniej więcej za jakieś 30-70 dni będzie nowy client. Z tego co wiem dojdzie tryb zombi oraz UO i BG.

Oraz pare rónych map oraz broni w IS. Więc WR_PSP to jest (moim zdaniem) najlepszy serwer z tych trzech (EliteWar, PSP, InfiryWar)

Z tego co wiem to na InfityWar jest dużo bugg'ów i żeby miec dostęp do kolorowych broni(które nic nie dają) trzeba miec premium a jak jest na EliteWar to nie wiem bo nie mogłem się zalogowac.

320551442138510845087.png
Opublikowano

@2xup

i mniej więcej za jakieś 30-70 dni będzie nowy client. Z tego co wiem dojdzie tryb zombi oraz UO i BG.

Na ile to jest potwierdzona informacja, a na ile twoje domysły?

Serwer elitewar nie jest taki zły, ale mało osób tam gra.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

mam pytanie

duzo osob tam gra ? Bo nie wiem czy oplaca sie pobierac

Mało osób, bardzo mało.

Serwer - dużo bugów.

Problemy z downloadem - nie polecam tymczasem ;)

Jedynie co mogę polecić to WRPSP

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeszcze dodam coś od siebie, pisałem z kamelem i mniej więcej za jakieś 30-70 dni będzie nowy client. Z tego co wiem dojdzie tryb zombi oraz UO i BG.

Oraz pare rónych map oraz broni w IS. Więc WR_PSP to jest (moim zdaniem) najlepszy serwer z tych trzech (EliteWar, PSP, InfiryWar)

Z tego co wiem to na InfityWar jest dużo bugg'ów i żeby miec dostęp do kolorowych broni(które nic nie dają) trzeba miec premium a jak jest na EliteWar to nie wiem bo nie mogłem się zalogowac.

Czyli za te 30-70 dni będzie reset lvl wszystkich konto czyli czyszczenie kont i od nowa zakładanie czy będą przenoszone ?

Bo nie wiem czy w tej chwili opłaca się grać , a jak to zrobią to niech wiedzą, żę 50% graczy odejdzie z tego serwera.

Opublikowano

Czyli za te 30-70 dni będzie reset lvl wszystkich konto czyli czyszczenie kont i od nowa zakładanie czy będą przenoszone ?

Bo nie wiem czy w tej chwili opłaca się grać , a jak to zrobią to niech wiedzą, żę 50% graczy odejdzie z tego serwera.

Ja mówie o WR_PSP, dlaczego odejdzie? Że lvl trzeba od nowa wbijac, znowu zwiekszą exp i będziemy dostawac po 2500 epa za 1 meczyk, lub więcej za ffa 30 kill 15 000 expa to źle?

O lvl nie wiem. Nie pytalem kamela, sami sie przekonamy albo jak kamel napisze ;).

Opublikowano

Ja mówie o WR_PSP, dlaczego odejdzie? Że lvl trzeba od nowa wbijac, znowu zwiekszą exp i będziemy dostawac po 2500 epa za 1 meczyk, lub więcej za ffa 30 kill 15 000 expa to źle?

O lvl nie wiem. Nie pytalem kamela, sami sie przekonamy albo jak kamel napisze ;).

Czyli raczej będzie rest lvl i czyszczenie kont, od nowa zakładanie jak to dzięki.

Wielkie dzięki spędzonej gry na wrpsp. The End WRPSP.

Opublikowano

szybki exp tu jest? czy tak jak normalne?

Jeżeli chodzi ci o EliteWar to chyba normalnie (nie wiem dokładnie)

Jeżeli chodzi ci o infityWar też chyba normalnie.

Jeżeli chodzi ci o WR_PSP to masz zwiekszony exp 10-krotnie.

Jeszcze się wypowiem, że w WR PSP nie zdzierają z nas kasy, nie trzeba miec premium a mamy do wszystkiego dostęp, jeżeli chodzi o InfityWar to jeżeli nie będą ludzie kupywac (nie pamietam jak to sie nazywało dokładnie) "pakietów" z premką i NX to ten serwer upadnie (przynajmniej ja tak słyszałem), a jeżeli chodzi o EliteWar to nie wiem bo nie miałem przyjemności zagrac, bo nie mogłem sie zalogowac (trzeba cos podmienic), więc nie oceniam EliteWar ale ma bardzo dużo bugg'ów

Jeszcze dodam że w WR_PSP kolorowe bronie (które nic nie dają) Admini zostawili na Eventy.

Opublikowano

Proszę nie prowadzić dyskusji w tym temacie o WRPSP i najbliższych planach serwera.

Temat jest poświęcony serwerowi Elitewar nie WRPSP, więc proszę poruszać jego temat.

Kolejny taki post będzie nagradzany warnem 5 % ;f

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do co niektórych odpowiedzi się nie zgodzę -,-

Zacznijmy od tego, ze server jest nowy. Dajcie nam szanse.

Bugi są stopniowo usuwane (to dopiero beta).

Graczy coraz więcej. (Wczoraj było wieczorem 18, a dzisiaj rano 22).

Exp podobnie jak na infinity.

Pozdrowienia z servera. [GM]PatrickPL

1357040469-U286162.png
Opublikowano

@UP

A byli juz jacys hackerzy czy cos :D? Z ciekawoscci pytam, bo chetnie bym sobie zagral.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Też mi gm, który nawet nie ma item.list - ID od każdej broni ...

Na pewno hackerzy są, hacki da się zrobić.

Bugów jest full, mogliście jedynie poczekać z otwarciem serwa dla wszystkich - tak jak WRPSP - a nie kusic kolorowymi broniami ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A w paczce nie ma pliku może o nazwie "Install 2" lub "Install Conecter" lub podobne?.

Jeśli jest to zainstaluj, dzięki temu plikowi można dopiero się zalogować do gry. Sam to przerabiałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...