Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka szukam jakiegos buga na kopiowanie itemow lub na bug kasy albo hack na kase moze byc anwet hack na niesmiertelnosc !!

Za pomoc daje plusy +++ !!!

ps. nie usowajcie tematu tylko prosze o przeniesienie

Opublikowano

Hacka na kase nie ma. Hacka na nieśmiertelność tez nie ma, jedyne co jest to op i gamemode który może dać Ci administrator serwera.

@ Tutaj masz filmik jak to się robi :

Kappa.

Opublikowano

Spróbuj Nodus'a myślę, że będzie Ci pasował ;)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@up W nodusie nie ma nieśmiertelności. W nodusie możesz używać killaury timera sprinta i paru innych ciekawostek.

Killaura: Jeżeli ktoś do Ciebie podejdzie, hack zacznie go automatycznie atakować. Robi to troche szybciej niż ty ręką.

Timer: Przyśpiesza grę.

Sprint: Możesz biegać na sprincie cały czas bez naciskania ww.

Kappa.

Opublikowano

Nodus nie ma tych opcji które mówisz, ale i tak bardzo ułatwia grę, musisz uważać, aby nie zostać wykrytym (z nodusem możesz też latać).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...