Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

inwestycja

ZYMON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 16lat, od roku zbierałem sianko żeby pomnożyć pieniądze. Narazie mam 2000 zł, uzyskałem je kupując podwójne e-papierosy i sprzedając pojedyńczo. Na co zainwestować 2000 zł żeby się zwróciło z %, otwarty na ryzyko. Serwer w metinie odpada. Zbieram na autko na 18nastke. Chiałbym zarobić jakieś +/- 5k złoty w 2 lata.

2cql8d2.png
Opublikowano

Sprzedawaj podrobione zegarki do Norwegii

Ale zainwestuj od razu w coś drogiego. Masz tylko około 10 transakcji, później skarbówka do Ciebie siądzie.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

jak tak policzyć, to w ciągu 2 lat są dwa zbiory, z których jeżeli to samosieja połowa nie wyrośnie, nie ma mowy o zarobku.

2cql8d2.png
Opublikowano

rollexy z rynku od ruskich dadza rade ?

Jeśli będą dobrze wykonane. Nie szczędzić na nich. Później można sprzedać za około kilka tysięcy jeden.

Radziłbym znaleźć coś innego. Rolex to nie jedyna droga firma, a są ciężkie do podrobienia.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Kupuj taniej telefony na licytacji na allegro najlepiej nowe . I sprzedawaj drozej na kup teraz , Ja tak zarabiam . Tylko trzeba czychac na okazje ;p

BUM

Opublikowano

ZYMON wiesz coś o uprawie? Kupujesz automaty które rosną 2 miesiące. Z jednego krzaka automatu masz 30-50g a więc sobie policz ile zarobisz :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

jak czytałem na haszysz.pl to pcboxy, nawet troche kosztują, biorąc pod uwagę koszty za 24 h opieke (naświetlenie, wentylacja). A takie samosiejki co kopią to chyba chemia, a poza tym w zime się wysram. Jak coś zle pisze to możesz mi na pw opisać, bo tu hejty się zlecą.

2cql8d2.png
Opublikowano

Mam 16lat, od roku zbierałem sianko żeby pomnożyć pieniądze. Narazie mam 2000 zł, uzyskałem je kupując podwójne e-papierosy i sprzedając pojedyńczo. Na co zainwestować 2000 zł żeby się zwróciło z %, otwarty na ryzyko. Serwer w metinie odpada. Zbieram na autko na 18nastke. Chiałbym zarobić jakieś +/- 5k złoty w 2 lata.

"sianko" haha;d dobre;d

ty chciales na metinie zarobic? pff

a jak chcesz zarobić na handlu to na dużą skale a nie jakieś badziewia...

Opublikowano

"sianko" haha;d dobre;d

ty chciales na metinie zarobic? pff

a jak chcesz zarobić na handlu to na dużą skale a nie jakieś badziewia...

Nawet nie wiesz jaki hajs na metinie się robi. Popisz się swoimi patentami.

2cql8d2.png
Opublikowano

Jak chcesz chodować marichuane to równie dobrze możesz sprzedawać zdjecia telefonów na allegro...

Opublikowano

Jeśli chcesz zainwestować istnieje taka strona w ,której wpłacasz pieniądze i po 3 miesiącach wypłacasz zwracając ci połowe to co wpłaciłeś ,sam osobiście tam zainwestowałem, jeśli chcesz więcej info pisz do mnie na pw ;)

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Licytuj telefony z małą wadą np z zepsutym głośniczkiem którego cena to kilka złotych, czasami ludzie takie telefony wystawiają na prawdę tanio

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Możliwości jest wiele :

- Bij się o tereny na przedmieściach z kloszardami (im więcej terenu tym więcej respektu czyli kasa kasa kasa)

- Zatrudnij się jako alfons (pełno prostytutek stoi samotnie przy ulicach i jak staniesz i zatrąbisz to wsiądzie)

- Pojedź do bogatej dzielnicy.. poczekaj i jak już podjedzie drogie auto to podejdz, otwórz drzwi, za fraki kierowcę - lufę w ryj i jedziesz nowym autkiem.

photo261314.png

Opublikowano

PCBOX za 1-2 małe roślinki, lepiej zrobić boxa ze sklejki i mieć ze 3 krzaki, cena z lampami i ze wszystkim to z 200zł, później tylko prąd ;p

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Najlepszy sposób aby zarobic, to robić to co się umie najbardziej...

Przykład.

Kolega grafik, robił ludziom logotypy na fora, grafe na strone, jakieś tam identyfikatory.. te takie duperele związane z grafą i przez 1 miesiąc zarobił 800zł więc u siebie, jeżeli by miał zbierać przez 2 lata.. to wyszło by mu ok: 19.000 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...