Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Fajnego serwera

hopkins91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;D . Poszukuje prywatnego serwera do silkroada . Heh na globku grałem sporo czasu i mi się znudziło . Dlatego chce iść na "łatwizne" i Szukam naprawdę fajnego serwera . Chodzi mi o taki żeby się bardzo szybko bił lvl nie trzeba by było farmić <mogło by być coś w stylu że sp można kupować za free silki czy coś> <albo powyżej 1kk sp na start> free silki miło widziane a na serwie nie musi grać zbyt dużo polaków . chociaż mogłoby trochu grać ;) . Czyli podsumowując . Serwer z naprawdę high ratami , nie trzeba farmić , free silki miło widziane , i troche polaków też milo widzianych . Może to są troche duże wymagania No ale kurde sporo grałem na globku bo ok. 7 lat <z przerwami> i dlatego troche wymagam. Jeżeli jakiś serwer chociaż w połowie będzie miał to co ja oczekuje to prosze dawać linki czy coś^^ . Z góry DZIĘKUJE :)

Opublikowano

Hmm . Może uznasz że mam zbyt duże wymagania Ale żaden z tych serw mi tak jakoś nie odpowiada . Bo albo trzeba farmić albo low raty czy coś :P . Ktoś jeszcze jakieś propozycje ma :)?

Opublikowano

Hmm Powiem tak :P Serwer fajny sprawdze sobie go . Ale prosze dawać propozycje z serwerami dalej ^^ . Miło by było jakby było coś w stylu <na tym serw właśnie można kupywać sp na stronce za free silki> http://www.mpcforum.pl/topic/809492-special-sro-130-cap-130-skills-free-silk-baghdad/ . Oczywiście nie musi by być . ale chodzi mi mniej więcej o coś takiego . A więc kontynuując Prosze o dalsze propozycje z serv ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...