Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Kod na coins na elohell.net

Shiev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, moje pytanie jest dość krótkie, otóż czy da się sprawdzić swój kod ten do rozsyłania na elo hell ? Bo wpisałem czyjść wyskoczyło mi żebym rozsyłał swój jakiś tam, ale niechcący wyłączyłem stronę i nie wiem jak się dostać do tego mojego kodu. Z góry dzięki ;>

Opublikowano

Napewno elohell.net? Może wszedłeś na stronę elohell.org gdzie wciskając ci kit, że możesz wygrać jakieś skiny za darmo .

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

lol, na elohell.net jest opcja wpisywania kodów itd i za to dostajesz coinsy, potem te coinsy wymieniasz na rp skiny itd ... ;d

Opublikowano

To nie tak, ty wstawiasz obrazki. Za te obrazki dostajesz te coins, a za te coins dostajesz kod, który wpisujesz w lolu i dostajesz RP.

Opublikowano

Nie... Jest opcja że gościu daje Ci kod, a Ty go wpisujesz na elohellu i dostajesz 50 coinsów, po tej czynności pokazuje Ci się Twój kod który rozsyłasz innym. Jak się nie znacie to nie piszice ;x

Opublikowano

Z tego co teraz wyczytałem to jest to nie aktywne już. Popróbowałem kilka kodów ludzi z google i nic nie zadziałało.

Jednak działa, wkleiłem kod maksymil i wyskoczył mi mój ;)6C16-62B1-1E68-3396

Opublikowano

Ehh... Bo są zużyte... Mam swoje źródła do nowych dobrych kodów i mi działał ( można chyba 1 na dzień ) jak już wbiłem ten kod to dostałem coinsy i tak pokazał się kod mój który mam rozsyłać, ale wyłączyłem przypadkiem stronę i nie wiem jak do niej wrócić, albo jak zobaczyć ten kod. ;d

Opublikowano

O, faktycznie jest coś takiego :)

Macie mój kod : CE26-BE46-D662-25C2

Klik: http://www.elohell.net/market/unlock i wkleić kod :D

Pentakille [Ranked]

Pentakille [Normal]

Opublikowano

Kurde no... nie chodzi o to... ja szukam swojego kodu czy da się go jakoś zobaczyć spowrotem .

Opublikowano

Spróbuj zobaczyć historię przeglądarki. Może szperajac coś się znajdzie.

Pentakille [Ranked]

Pentakille [Normal]

Opublikowano

No i Wy sobie nabijacie coinsy, a ja nie mogę :C
Jutro sobie wpiszę nowy i może dostanę tamten znowu ;d

Opublikowano

Mój kodzik B957-23F1-B5AE-241C

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...