Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCForum w postaci programu na Windows 8

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku powiem tak , jeśli zrobiłbyś program w którym wpisujesz adres strony , np. mpcforum.pl , czy nazwaforum.pl (to nie reklama - to przykład) itp i każde forum tak się wyświetli , możesz zarobić na tym miliony. To by była ewolucja , szczególnie jako aplikacja na telefon. Mega +

Opublikowano

Człowieku powiem tak , jeśli zrobiłbyś program w którym wpisujesz adres strony , np. mpcforum.pl , czy nazwaforum.pl (to nie reklama - to przykład) itp i każde forum tak się wyświetli , możesz zarobić na tym miliony. To by była ewolucja , szczególnie jako aplikacja na telefon. Mega +

Nie zarobiłby milionów bo na upartego gdyby chciał to sprzedać to powyskakiwaliby z naruszeniem patentów czy inne gówna.

I tak właśnie by się piękna historia skończyła.

0LsM05U.png

Opublikowano

Tapatalk? O_o

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Tapatalk? O_o

Wymaga wgrania rozszerzenia przez właściciela danego forum.
Opublikowano

Ładnie, ładnie czekam na wersje mobilną :)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

"Co to ma być , przecież to jest boskie! Oby tak dalej.","To jest super xDChyba się na w8 przeniose :D"

Program jak program ;s Ja tam nie znoszę kafelkowych pierdół.

ZXqG0hb.png lol'd

Opublikowano

"Co to ma być , przecież to jest boskie! Oby tak dalej.","To jest super xDChyba się na w8 przeniose :D"

Program jak program ;s Ja tam nie znoszę kafelkowych pierdół.

ZXqG0hb.png lol'd

Windows 8 jest bardzo dobry - wczytuje się szybciej, wszystko lepiej działa. Jednak mój ulubieniec to linux, od wielu lat - tylko ostatnio pokusiłem się o kupno tego "najnowszego", i na chwilę obecną zostałem przy nim ;)

Bardzo fajny program, tylko można by trochę design polepszyć - czcionkę zmienić ;)

1iiv6g.png

Opublikowano

Ładnie to wygląda i może mi się przyda. Jako że mam win8 to sprawdzę ten program bo widać napracowałeś się troszkę.

I widać znaczny rezultat twojej pracy ;)

c5xw7d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...