Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń, magia?

RedGhostPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1, Czy tarcza to dobra broń, opłaca mi się kupować DLC i pod jaką role się nadaje (np. tank, controler) ?

2. Czy ziemia to dobra moc i opłaca się kupować DLC ?

3. Od czego zależy podnoszenie rzeczy np, ja podnoszę skrzynki a ktoś inny samochody i od czego to zależy??

Opublikowano

2. Najpierw zadaj sobie pytanie co oznacza u Ciebie ''dobra moc''. Moce są równe sobie i każda jest dobra. Aczkolwiek DLC opłaca się kupować i Earth jako Tank na przykład.

3. Na 30 lv. możesz podnosić i skrzynie i samochody i co tylko chcesz gdy obok obiektu pokaże Ci się ''Hold E''.

oh god, zawsze myślałem że podnoszenie to kwestia lv .. a teraz zauważyłem że od zawsze miałem super-strenght :ninja:

Opublikowano

ziemia jest światna dla dpsa :) używajac reinforce+jackhammer zadajesz mega obrażenia grałem sporo czasu ziemniakiem i polecam tą moc. a co do dźwigania samochodów musisz wziąść skill z iconic powers - super strendh :)

Opublikowano

1. tarcza nie jest moze super, ale kazda bronia da sie grac... osobiscie nie probowalem, ale sadze ze bedzie niezla dla dps/tanka

2. ziemia jest spoko, ale jest kilka wg mnie lepszych mocy do dps'owania (i mniej powero zernych). ziemniak za to calkiem dobrze radzi sobie w tanku. samo dlc spoko (duzo zawartosci do grania), ale featy porabane :P

3. podnoszenie duzych przedmiotow/samochodow/autobusow to w iconic powers ostatni skill na dole po lewej stronie - Super Strenght (+100% weaponization rating)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...