Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy patch - nowe itemki

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po update 55mb zagrałem sobie w warz'y, poszedłem do frosty i oto mój cały loot. :D

http://screenshooter.net/2547932/qjnfbrc

Nowe funkcje:

Nowa ikonka w bezpiecznej strefie w miejscu życia postaci.

Desing:

- zrównoważony i stały spawn na całej mapie.
- poprawiono wyposażenie lotniska oraz zwiększono lot w celu poprawienia gry w tej części mapy.
- dodano większą ilość zombie w West Boulder - stacji meteorologicznej.
- zmniejszono loot w Campos City
- naprawiono wiele exploitów w Noraz i innych obszarów na mapie.
- przez ogrodzenia z drutu od teraz można strzelać.
- zoptymalizowany element systemu odradzań.

Poprawki:

- naprawiono problem z wynajęciem serwerów.
- naprawiono czat gry.
- naprawiono exploit, który pozwala wyłączyć renderowanie trawy.
- naprawiono błąd z wojskowego plecaka, gdzie ostatni wiersz nie został wyświetlany.
- poprawiono błąd z liczeniem wagi plecaka.
- naprawiono błąd podczas TPS celownik był widoczny w trybie FPS
- naprawiono błąd podczas HUD jest ukryty, naciśnięcie na F1, F2, F3, F4 spowoduje utratę kontroli ruchów gracza
- naprawiono błąd kuszy: zombie słyszały jej strzały z dalekiej odległości.

Źródło : http://thewarz.pl/forum/

w83od2.jpg

Opublikowano

No ładnie :D Ja ostatnio wszedłem na jakiś server co się nazywał 11 ale miał hasło. Wpisałem 11 i działało. Był tam jeden koleś, który zaprosił mnie do pt i razem farmiliśmy. Znalazłem snajpe, poszedłem do Campos na inny serwer i zabijałem :D Oprócz tego znalazłem jeszcze ten nowy pistolet, noktowizor, military ruck :)

Opublikowano

OMG. Chyba ich ku**a pojebało. Nie dość że tera spawn pogorszyli, to jeszcze zombie jest więcej + przechodzą przez tekstury... W Norad zbugowałem się tak jakby na ścianie wysoko a one co? Weszły po ścianie WTF??

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

a ja mam wrażenie że zombie są jakies zbugowane, normalnie bije zombiaka ktory nie powinien mi nic zrobic, a jednak jest inaczej i mnie atakuje;/

Opublikowano

Ogólnie teraz wszystko jest (przynajmniej u mnie) zlagowane. Biję zombie w Norad, nagle crash gry. Wbijam a postać nie żyje...

Opublikowano

Powinni zmienić zombie które są najstraszniejsze w tej grze (tak zje..., że to porażka ) ta gra ma bardziej kojarzyć się z zombie.Po 2 powinni naprawić to, że nagle nas wywala crash gry wchodzimy i mamy deda. Po 3 zwiększyć resp bo tera znaleźć auto-mata to lekko mówiąc graniczy z cudem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...