Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

świadome sny

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś sie tym bawiłem ,ale za duzo monotonnej pracy ;)

Pamietam ,ze testem rzeczywistosci bylo patrzenie sie na zegarek 2 razy.(Jezeli to sen godzina bedzie inna niz za 1 razem) Raz mi sie udalo,wszystko git,ale tak bylem podjarany ,ze mnie wywalilo

@edit

Zapomnialem,udalo mi sie to jeszcze raz ,ale troche inaczej to wygladalo :P

Snilo mi sie ,ze gralem w lola,jakas Cait feedowala i jakos tak spr jej staty 2 razy w minucie,za pierwszym razem miala 0/8 czy cos takiego ,ale za dugim 0/40.I tutaj tez mnie wywalilo ... :D

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nie wolno wejść w świadome sny !!

Jak to zrobimy to kurwa będziemy warzywem do końca życia.

Taak może zwierzęciem ;D ? fajnie warzywem będę próbowałem dzisiejszej nocy tej techniki 30s zamkniete oczy i 3s otwarte i myślałem o dziewczynie i poszło ale szybko się obudziłem.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

ponoć każdy miał sen, że się spada w dół i przy upadku się budzisz (najlepszy sny jakie zawsze mam)
emocje jak na metkach :D

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Zdarzało mi się kilka razy (bez prób ) wpaść w świadomy sen. Nie było to miłe uczucie. Może to przez nie miłe myśli ale w tym śnie było dużo odczuwalnego cierpienia i złości.

Opublikowano

Dziś miałem świadomy sen. I jakoś tak wyszło że obudziłem się w nocy, zasnąłem i wtedy się zaczęło :rolleyes: Za to jak się obudziłem to było mokro... Także jak chcesz sobie przez sen poruchać to załóż pieluchę xD

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Łatwo się tego nie da dokonać. Mój znajomy się w 'to bawił' i mimo intensywnej pracy nie doszedł jeszcze do świadomego snu. To jest trudna sztuka i od razu nie będziesz miał efektów. ;)

Po miesiącu treningu można samemu wywoływać świadome sny - ja miałem kilkanaście razy świadomy sen, ale potem bywałem tak zmęczony po robocie, że nie miałem czasu wprowadzać się w stan pod świadomy sen.

Opublikowano

jest bardzo łatwo osiągnąć taki sen.

musisz po prostu przed snem nie zjeść dużo i ciągle o tym czymś myśleć jeżeli chcesz żeby Ci się to przyśniło.

a jeżeli chcesz zboczone sny to polecam spać na brzuchu ponoć pomaga.

Opublikowano

Taak może zwierzęciem ;D ? fajnie warzywem będę próbowałem dzisiejszej nocy tej techniki 30s zamkniete oczy i 3s otwarte i myślałem o dziewczynie i poszło ale szybko się obudziłem.

Poszło?Czyli co,udało ci się wprowadzic do świadomego snu?

ponoć każdy miał sen, że się spada w dół i przy upadku się budzisz (najlepszy sny jakie zawsze mam)

Zajebiste uczucie to spadanie :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

jestem weteranem w tej dziedzinie najlepiej wstać 3-4 fapnąć/ogarnąć demoty itp i sie polozyc spowrotem cialo zasypia mozg nadal pracuje wtedy latwo wchodzisz do swojego swiata.Jednak to nie jest do konca tak ze znajduje sie tam co chcesz nieraz mialem odjazd ze mnie zabic chcieli/ motywy religijne/demony itp. W snach widzimy to co widzielismy w życiu np widzialem demona w horrorze to moge go ujrzec w snie. Parodią jest pisane ze mozna umrzec podczas swiadomego snu i potem ciezko sie przebudzic nie moze ci sie snic ze umarles bo nikt smierci po prostu nie przeżył i nie wie jak wygląda ew. możesz mieć czarno przed oczami i pisk.

4 miechy i ogarniesz perfect.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja już nawet nie wiem kiedy mam świadomy sen a kiedy nie.. to wszystko jest takie realne że sam się czasami gubię :(

wyżej ktoś napisał że trzeba się nauczyć zapamiętywać sny, moim zdaniem to nic nie daje mimo tego że pamiętam wiele tych snów niektóre jeszcze sprzed kilku lat a wciąż takie realne jakbym śnił na jawie :D

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...