Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop CamerionMT2

Tupaczello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie serwera camerionmt2. Czy jakaś osoba która tam grała albo gra może mi powiedzieć gdzie dropią dobrze 6/7 zmianki ? ponieważ zrobiłem dropa na metki w m2, ale tam kompletnie nic. Chodziłem z rękawicą złodzieja i przez dwa dni nic nie dropło prócz małż. I mam jeszcze jedno pytanie, lepiej robić eq na bieżąco i dropić na 165 lvl na tych mapach +100,+135,+165 ? czy może lepiej wbić + 200 i tam dropić ponieważ podobno tam jest lepszy drop i można dużo się dorobić, dziękuje z góry na odpowiedź !

1360774129-U852308.jpg

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie serwera camerionmt2. Czy jakaś osoba która tam grała albo gra może mi powiedzieć gdzie dropią dobrze 6/7 zmianki ? ponieważ zrobiłem dropa na metki w m2, ale tam kompletnie nic. Chodziłem z rękawicą złodzieja i przez dwa dni nic nie dropło prócz małż. I mam jeszcze jedno pytanie, lepiej robić eq na bieżąco i dropić na 165 lvl na tych mapach +100,+135,+165 ? czy może lepiej wbić + 200 i tam dropić ponieważ podobno tam jest lepszy drop i można dużo się dorobić, dziękuje z góry na odpowiedź !

Witam kolego w m2 w życiu ci 6/7 nie dropnie ani zmianka ...Jeżeli chcesz dropić 6/7 wbij przynajmniej 165 lvl. Na mapie 165+ znajdują się Nagini i Komendanty , z których lecą takie ulepki itp.np.6/7 zmianki dzwony pieprze kamienie wodne ...Są tam też nowe bossy ,np : Generał Otys z których lecą nowe ulepki.. Na mapach 200-225lvl jest tych bossów znacznie więcej więc myślę że warto wbić ten 200lvl

POZDRAWIAM .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...