Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JJayJoker

Tele_Tubis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moze niektorzy beda uwazac ze to jest nie wazne ale dla mnie jest to wazne wiec przejde do rzeczy czy wie moze ktos z was co sie dzieje z JJayoker'em? czekalem na niego 2 miesiace na lets'playe i nic :/ wiec prosze czy ktos cos wie prosze odpisac Dziekuje. :)

Opublikowano

@up Nie spamuj.

Co do tematu to JJayJoker już przestał nagrywać filmiki, bo nie ma czasu. Coś tam mówił o tym. Raczej do tego nie wróci.

Kappa.

Opublikowano

Leci mu dalej kasa z partnera a i przejechal go autobus a wpis na fb dal sobieski

xD

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

Leci mu dalej kasa z partnera a i przejechal go autobus a wpis na fb dal sobieski

xD

Tak, tylko najlepsze jest to że niedawno był na filmiku sobieskiego.

Co do tematu to JJ żyje, ale nie nagrywa i raczej nie będzie tego robił :D

regular-banner-3.png

Opublikowano

xD

To co w filmiku Sobieskiego było, a raczej w kawałku... to były zlepki z filmów jjaya, btw wróci... sledzić fejsbuka jego bo coś tam ponoć pisał, nie wiem...

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

DZEJ DZEJOWY MANEKIN

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

A ja tam słyszałem, że wyjechał do rodziny i jak wróci to coś zrobi :D, ale nie ma co :D Jest popularniejszy niż przed ucieczką :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

JJayJoker'owi nic nie jest. Po prostu nie nagrywa bo chce sobie odpocząć od głupich widzów i trollów. Dajcie mu spokój, bo inaczej nic nie nagra. Jak byście oglądali kiedy kolwiek filmiki informacyjne to wiedzieli byście że robi sobie przerwę.

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...