Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nerfy itp,czyli patch na pbe;3

roninns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dariusa nie widziałem już ze 40 gier [rankedy złoto], więc nie ogarniam po co ten nerf. Jak już ktoś nim grał, to nie miał tego dps.

Buff tarica tak bardzo potrzebny... <lol>

No i BoTRK 15% połączone z LW może być całkiem dobrym itemem [15% phy dmg, extra speed, 60 sec cooldownu].

Opublikowano

Na Złocie dariusza nie widziałem prawie od dodania dywizji czyli ze 100 gier czyli mi to wisi co do Tarica i mastera Yi

Taric ok przyda mu się to.

Master jeżeli nie zmienili przelicznika w Ap to będzie bił mniej :(

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Heh, najlepiej nerfic slabe postacie. Zostawic Talona i Dravena ktorych dmg rozpierdala w drobny mak...

Opublikowano

nosz kurde darius mój main... nie będę miał więcej statów 35/5... tylko 20/5. masakra... trzeba będzie budować cdr w runach i itemach

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

ludzie co wy tu kurwa piszecie . jaki nerf talona ? on juz dostal swojego nerfa . nerf kha'zix ? byl juz nerfiony, fakt jest mocny ale nastepnego nerfa mu nie potrzeba . dravena ? no pewnie niech ashe znerfią !

co do tematu .. niepotrzebne to u mastera , dariusowi nerf sie przyda :) , u tarica mi to wisi

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

@ Up jak jestes chujowy i niu umiesz grac to sie niewypowiadaj :D

@ To w jaki sposob on to napisal , nie brzmi jak wyrazanie opinii ;)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Dariusa i tak cisnelismy na pre nade, dostawał wpierdol, siedział pod turretem, outfarm i nic się nie liczył, po co im ten nerf? I tak był i jest uselles, ale bynajmniej idioci nie będą każdego fraga kraść, bo debile tak maja ze są chytre na fragi

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...