Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o stworzenie nowego działu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcialbym poprosib sznawna Administracja o to aby stworzyla nowy dzial w grach MMORPG pt. Perfect World. Jest to gra sieciowa MMORPG. Chetnie bym zajal sie tym dzialem. Gre znam w miare dobrze. Nie popelniam bledow ortograficznych. Umiem sie zajmowac forum. Jedynie co zle robie to, ze nie pisze polskich znakow. Ale w kazdej chwili moge zaczac :) Poczucie humoru - jak najbardziej :) Mam 15lat, a jezyk ang. nie jest mi obcy, tak samo jak polski. Prosze chociazby o stworzenie tego dzialu na okres probny. Jezeli nie wypali, usuniecie ja.

Z powazaniem, Mevic

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

Opublikowano

Wiesz może i Administracja stworzyłaby taki dział, ale chyba najpierw warto byłoby się dowiedzieć czy taki dział miałby użytkowników, bo ja na przykład pierwszy raz słyszę o takiej grze. Po co stwarzać dział do gry w którą mało osób gra?

usunieta by MIKE

Opublikowano
Wiesz może i Administracja stworzyłaby taki dział, ale chyba najpierw warto byłoby się dowiedzieć czy taki dział miałby użytkowników, bo ja na przykład pierwszy raz słyszę o takiej grze. Po co stwarzać dział do gry w którą mało osób gra?

I czy są do niej hacki :]

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

ja proponuje o stwozenie dzialu dla gry Talisman Online, gram w nia niedlugo, kolega mi polecil jest zajefajna, kopiuje wszytko z pierwszego topicku(znaki polskie i takie tam...).pozdro

Opublikowano

@up

wg wielu nie teges ta gram haki sa ? jak nie to po kij ? ^^

@Homster

tak, jest bot (nei jestem pewny ale tak raczej 95%)

a co do dzialu.. kilka x up masz przyklad ze malo osob wie o niej.. lepiej moze byloby poczekac te 3-6 miesiecy (troche dlugo ale..) i dopiero ;]

Opublikowano

grałem w to kiedyś

ale żeby złożyć nowy dział to coś musi być do niego jakieś hacki itp

a ty wyżej to wypierdalaj z tego forum jak chcesz z takimi postami wyjeżdżać

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Najpierw musisz zebrać trochę osób które by interesował ten dział a potem udowodnić że są do niej hacki a dopiero dawać prośbę do adminów ;)

RMCF

Opublikowano

co wy sie teraz za przeproszeniem kurwa czepiacie howkiego ?? to ze wyrazil swoja opienie na temat tej gry to nie oznacza ze mozecie mu wyjezdzac z forum.. jak cos sie nie podoba to wyjdzcie stad i nie trzaskajcie drzwiami

a co do gier to nigdy o nich nie slyszalem O_O

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
co wy sie teraz za przeproszeniem kurwa czepiacie howkiego ?? to ze wyrazil swoja opienie na temat tej gry to nie oznacza ze mozecie mu wyjezdzac z forum.. jak cos sie nie podoba to wyjdzcie stad i nie trzaskajcie drzwiami

a co do gier to nigdy o nich nie slyszalem O_O

lol mike a co ty tak bronisz Howkiego? <_< tutaj nie chodzi o ten temat, ale o wszystkie żenujące tematy, które on założył i o nie mniej żałosne posty, które pisze......

usunieta by MIKE