Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przelew

miniu11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcialbym kupić yang, ale nie mam konta bankowego online I tu moje pytanie czy mogę przelac kase w Alior Banku na drugie konto Alior Bank (placowka na rynku w moim mieście)

PS. Nie mam konta w Alior Banku tylko chce przelać kase z reala na konto w Alior Banku

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Tak. Możesz wpłacić gotówkę na swoje konto. Idziesz po prostu do okienka, mówisz co i jak i kierują Cię z tym dalej. :-)

PS. Jakaś mała opłata pewnie też będzie.

Opublikowano

Chodzi o to ze chce zaplacic za yang w alior banku, bo seller tam ma konto. I by szybciej poszla kasa :)

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Idziesz do agencji opłat wraz z kwitkiem , który zawiera dane personalne / adresowe / chuje muje dzika łasica....

- Po prostu druczek z danymi na które masz przesłać pieniądze , gdy już taki druczek będziesz miał w posiadaniu podchodzisz do okienka i mówisz pani (tej która tam siedzi) lub panu , że chciałbyś wysłać pieniążki przelewem natychmiastowym (to taki szybszy przelew droższy chyba o 1,50 ) , który zazwyczaj dochodzi na drugi dzień) ona Ci tam wklepuje to na kompie i wysyła , dostajesz potwierdzenie przelewu i czekasz aż do pana sellera dojdą pieniądze po czym odbierzesz upragnione yangi .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...