Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][propozycja][dzial] Dragon Nest

Selinka

Ankieta  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      8
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CBT - Closed Beta Test - musisz mieć klucz aby wejść.
OBT - Open Beta Test - Wchodzi każdy kto chce.

Co do trudności gry, to fakt jest łatwa. Ale tak samo w Vindictusie też do 20 spokojnie możesz sam robić insty, żadne wyzwanie...
Ale potem jest ciężej.
Co do plecaka to sam nie wiem też mam koło 13lvla ;D

co do tego że zarejestrowałeś się i grałeś, to po prostu na swojej stronie robili tak że jeśli założysz konto przed startem CBT to możesz grać. ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

założyłem konto 2 dni temu.. Więc nie wiem o co chodzi ^^ Powinienem mieć klucz a go nie mam ;/

Zbieram like ;x

Opublikowano

jeśli możesz grać to znaczy że mają zamkniętą open bete xD
cholera wie, kilka stron dawało klucze, na stronie pisali że jeśli zarejestrujesz się przed startem to nie musisz dawać klucza itp.

poyebane to xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Heh ;P Tak czy siak konto jest, gra jest świetna więc dział powinni zrobić, ale... Komu by się chciało co? ;P Wkurza tylko grafika która jest taka... Bardzo pedofilska? Chodzi o te postacie itd... Odrzuca i to bardzo.. Tzn. nie wiem jak działa to na pedofili mi się nie podoba.. Ale cóż.. Grać trza ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

Myślę, że powinniśmy poczekać do premiery europejskiej, bd tak jak z Vindictusem, mimo, że gra bardziej uczęszczana to na mpc skończy się na rozmowach o kluczach do bety.

A co do samej gry to znam i wielbię :P Gdyby nie Tera to byłaby jedynym mmo, które mi się podoba od wielu lat.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

dokładnie, tak. Dla tego piszę aby dodać poddział ;)

@edit.
I to się kurwa nazywa siła argumentów.
xD

1394725204-U719057.png

Opublikowano

dokładnie, tak. Dla tego piszę aby dodać poddział ;)

Lenart pisze poddział więc ja też jestem za poddziałem.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Dziś ruszyła faza Open Beta.
Każdy może spokojnie pobrać grę, i mulić do upadłego.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

sorry ze ten post nie dotyczy dzialu ale mam pytanko do tej gry...

co mozna robic w tym piecyku tak jakby przed kazdym dungeonem ?

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Jakim piecyku? :P Chodzi Ci o takie urządzenie z niebieskimi liniami? Jest ono przed miastami z tego co mi wiadomo i może niszczyć jakieś przedmioty, chyba epic - pewności nie mam... Za itemy dostajesz jakieś przedmioty które wykorzystujesz przy ulepszaniu broni .. Chyba przy ulepszaniu.. W craftingu tego nie widziałem :D

Zbieram like ;x

Opublikowano

a po co sa te krysztaly co dropia i te co sie dostaje ze skrzynek z dungeonow?

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

jaja sobie tutaj kurwa robicie?

Zrób temat na forum i czekaj na odpowiedź, a nie tutaj spamujesz.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wow, gierka non-target.

W metinie przesiedziałem pięć lat i dalej siedzę bo w te inne shity takie jak wow i reszta gdzie się bije po jednym potworku nudzą po paręnastu minutach.

W vindictusa przestałem grać bo polaków nie było.

A świat w tej grze jaki jest? Otwarty czy tylko dungeony ? :)

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

dungeony.

1394725204-U719057.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...